Proto se chci zeptat jak rapidně se zvýší spotřeba např vykucháním výfuku a úpravou sání? Určitě je vás tu spousta profíků co s tím má zkušenosti
 Proto se chci zeptat jak rapidně se zvýší spotřeba např vykucháním výfuku a úpravou sání? Určitě je vás tu spousta profíků co s tím má zkušenosti 
za všechny názory a připomínky předem děkuji

při ostřejší jízdě byl 20l standart což je dost děsivý! chci se jen zeptat stage 1 je myšleno úpravy bez zásahu do turba a střev motoru rozumím-li tomu dobře ? jak říkám jsem čerstvým členem a pomalu objevuji taje dvoukílek a jeho úprav
 při ostřejší jízdě byl 20l standart což je dost děsivý! chci se jen zeptat stage 1 je myšleno úpravy bez zásahu do turba a střev motoru rozumím-li tomu dobře ? jak říkám jsem čerstvým členem a pomalu objevuji taje dvoukílek a jeho úprav 

podle toho ,jak často tomu přitlačíš na plynový pedál
  podle toho ,jak často tomu přitlačíš na plynový pedál 
  ja jezdil nejmin 15 jinak kolem 20ti
   ja jezdil nejmin 15 jinak kolem 20ti   na nadrz jsem ujel max 350km
   na nadrz jsem ujel max 350km   

- SOLD
 - SOLDVšak jsem ted dva dny blil jsem mel migrenu:DFire píše:Design: To bych blil
 - SOLD
 - SOLDDesign píše:Však jsem ted dva dny blil jsem mel migrenu:DFire píše:Design: To bych blil

- SOLD
 - SOLD prostě předpisová jízda...
 prostě předpisová jízda...