upřímně, schválně jsem si tu prezentaci skouknul
1) to co funguje v americe, nemusí fungovat tady a obráceně
2) vydělat se na tom dá, ale je to na lidech pod tebou
3) v téhle zemi je polovina lidí co žijí na úrovni životního minima, kolik si myslíš že z těch lidí má 400 - 800 kč na to aby si mohla posílat videomaily
4) kolik lidí z té druhé poloviny to bude využívat, když tu máme 2mil důchodců a milion prcků
5) dejme tomu že zbylo 3 mil potenciálních zákazníků
6) kolik z nich potřebuje videokonferenci a videomaily, tohle co zde je je ideální, pro státní zaměstnance, kteří se v práci nudí a promrdají na netu 70% pracovní doby, normálního člověka tohle neosloví, je pěkné že se můžu podívat na videomail mého smrada jak žere špagety, ale úplně stejně, můžu natočit video mého smrada jak žere špagety a lupnout to na ulož to
7) jelikož je to nové, možná na to pár lidí u nás vletí, ale pro amíky je 20 doláčů prd, pro nás je to dost, vyhodit peníze za něco co nepotřebuji
je jen otázkou času, než podobné videozdi budou nabízet domény jako je seznam zdarma, zvětší se velikosti přenášených souborů do obyč mailu, a budu to samé co je pro tebe boom, posílat zdarma
9) i kdyby se u nás registrovalo milion lidí, tak jakmile to bude zdarma, tak utečou a půjdou na to zdarma
10) kolik lidí si myslíš že pod sebe dostaneš? je to fikané jak prase, protože peníze dostaneš pouze tehdy, když se obchod uskuteční napravo i nalevo, ale ty můžeš mít pod sebou pouze dva, pod tebe vlezu já a fizz, fizz se na to vysere a bude sám já budu mít větev jako krávu, pode mnou obchody pokvetou, ale ty dostaneš zaplaceno jen jednou, protože nalevo je fizz a ten udělá jediný obchod měsíčně a to že pošle za sebe a jsi opět v hajzlu
je potřeba se opravdu zamyslet jestli je nabízeno
1) něco originálního a jedinečného
2) jestli je to potřebné
3) jestli na to lidi mají
4) jestli to budou i do budoucna využívat
5) na systém fungování daného systému
6) na provizní systém
7) na svou vlastní blbost, jestli náhodou nejsem jen já ta ideální zlatá rybka
když se podívám na těchto 7 bodů
1) bohužel není to jedinečné, i když originální ano
2) je to nepotřebné pro většinu obyvatel zde
3) většina lidí si to nemůže dovolit
4) v budoucnu to bude zdarma
5) systém funkční je
6) provizní systém je vychcanej jak díra do sněhu
7) já to vidím, a já nejsem zlatá rybka
ale i přesto jsi schopen sehnat okolo sebe x blbečků, kteří nemají peníze na nic jiného, než je vyhodit za nepotřebné do vzduchu a vydělat na tom, klidně v tom pokračuj, na tomhle foru si to obhajuj v tomhle tématu, hlavně prosím uváděj i jak ti obchody jdou, jak ti větev roste, jak to funguje, jak rychle bohatneš, protože podle toho že už je v republice modrák (modrej diamant) tak pohni s prezentačkama a lov lidi jak o život, jinak tě to bude dlouhodobě pouze vysávat z peněz, které těžko vyděláš