černej kouř s vyfuku
černej kouř s vyfuku
Zdravim mam takovou prozbičku konečně jsem dal S13 dohromady včera jsem se byl projet akorat mi uchcava u turba hadička na vodu ( už budu kupovat pancerovou hadičku) když jsem se byl projet okolo baraku tak mi došel benzin když jsem ho dolil že dojedu do garaže pocestě začla cukat a šel z vyfuku černej kouř mohl by mi někdo prodat čim by to mohlo bejt ? Nerad bych to nějak dokurvil
Jinak mam jestě 1 prozbičku jestli tady někdo neumi seštelovat volno beh běží pohodově 1000/otaček a chvilema se začne podtačet že se zda jako by se dusila. Mohl by mi někdo poradit ? Byl bych moc vděčnej chtěl bych to dat nějak dokupy abych mohl na mimon
Jinak mam jestě 1 prozbičku jestli tady někdo neumi seštelovat volno beh běží pohodově 1000/otaček a chvilema se začne podtačet že se zda jako by se dusila. Mohl by mi někdo poradit ? Byl bych moc vděčnej chtěl bych to dat nějak dokupy abych mohl na mimon
Re: černej kouř s vyfuku
cerny dym z vyfuku = olej
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
Bili kouř je olej černy je bohata směs.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
modrej je olej bilej je voda cernej bohata smesDesign píše:Bili kouř je olej černy je bohata směs.
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
sorry , vidim ze viacery v tom mame jasno
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
olej je taky bílej.. stačí,když přeleze z turba do výfuku..
černá je směs..
černá je směs..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
zeptejte se mě,já dolejvám už litr na 200Km :-D
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....
ja mel 2,5 litru na 500km takze stejneIgor píše:zeptejte se mě,já dolejvám už litr na 200Km :-D
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Hlavně jeslti to je olej,tak ho ucítíš i v kabině :-D....
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....
Auto se chovalo tak že chcipalo takže jsem stal chvili na mistě a přidaval pomalu plyn aby to nechcipalo pak jsem se chtěl rozjet a dusilo se to a kouřilo nejspis to bude bohata směs ale včera jsem složil interier a snažil jsem se zajet autem do garaze a hned po nastartovaní asi 2 s to zničeho nic zase chciplo většinou mi to děla když mam vybytou baterku muže to bejt i něčim jinym ?
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
baterkou kouřit nebude.. leda by to nedobíjelo.. ale i přesto by ti to nekouřilo, máš něco špatně.. změřit tlak paliva
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
Jak to mužu změřit ? Abych s toho mohl něco zjistit ?
blázen píše:baterkou kouřit nebude.. leda by to nedobíjelo.. ale i přesto by ti to nekouřilo, máš něco špatně.. změřit tlak paliva
Mas prepojene FPR? Zkus ho zapojit naprimo bez solenoidu.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
nekomu to raci zavez, neze by si na to nedosel sam ale zbytecne sa budes trapit a nekdo skusenejsi moze odhlait chybu hned..