A.S.D. vzdy podporovala a vzdy podporovat bude.Tosho píše:Jimmbo pisali ze trat pozmenia a bude atraktivnejsia. Ide o to ze ako pisal inffinity ze ked nepojdes jazdit na ASD akcie tak uz potom neni z coho vyberat. Mozes este skusit do vrchu bokom, to par ludi jazdi tiez ale tiez uz to treba vediet.
A mna to uz po parkoviskach nebavi. Po ulici sa da tiez ale je to vzdy o hubu. Prave preto by predsa mala ASD zastresovat aj zaciatocnikou.
Ja viem ze je to menej atraktivne pre divakou ked sa dakto pretaca ale nikto sa to nenaucil na prvom preteku. A ked sa berie ohlad na divakou tak nech sa berie aj ohlad na chodcov v Malackach ked Jimmbo nebude mat kde jazdit
Ale dufam ze dojdes jimmbo ;-)
preto sa vzdy aj na zavodoch pri treningoch a aj kvalifikaciach snazime pustat kohokolvek, to ze ich uz z BEZPECNOSTNYCH dovodov nechceme pustit do battlov je hadam pochopitelne...
tento rok bol v negativnom vynimocny, verime a urobime co sa bude daqt a buduca sezona mala co najviac treningov.
ale na druhej strane ako som niekde cital zadarmo to bohuzial tiez byt nemoze....ale vzdy sme sa snazili a opat budeme naklady talcit na co najnizsiu uroven...

nice, tak daj potom vediet, ako ci by si dosiel piatok, mozme zajst napr. na babu v patek poobede do paddocku na hodku, ak by sme chceli, pred sobotou, alebo alternativa.. nissan GT academy nurburing, uvidis jak ti to vyjde
  nice, tak daj potom vediet, ako ci by si dosiel piatok, mozme zajst napr. na babu v patek poobede do paddocku na hodku, ak by sme chceli, pred sobotou, alebo alternativa.. nissan GT academy nurburing, uvidis jak ti to vyjde
 V JPN na treningu jazdi jednu auto za druhym a po sebe ich ide 20 to sa u nas nikdy nestalo... To preto lebo tam su na inej UROVNI ako my... Tak to nemozes porovnavat... Ked sa jazdi D1 tak su divaci strasne daleko od trate... Ked sa jazdia formule tiez nieje nikdo dva metre od trate... Tak mi nehovor ze ja srandujem ked poviem ze su ti divaci BLIZKO...
  V JPN na treningu jazdi jednu auto za druhym a po sebe ich ide 20 to sa u nas nikdy nestalo... To preto lebo tam su na inej UROVNI ako my... Tak to nemozes porovnavat... Ked sa jazdi D1 tak su divaci strasne daleko od trate... Ked sa jazdia formule tiez nieje nikdo dva metre od trate... Tak mi nehovor ze ja srandujem ked poviem ze su ti divaci BLIZKO...