240sx VH45DETT
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: 240sx VH45DETT
No tak to je sleha teda... To musi mat neskutecny vykon ked VH45DE ma 278HP a nejakych 340NM nevim presne.... Ale nechapem proc nechava seriove napravy, diff a poloosy... Ked treba Mirek ma len RB26DETT a ma tam napravnicu ze skyja...
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
Tu napravu tam nemusi mit jen kvuli vykonu ale i kvuli tomu, ze je sirsi a ma lepsi geometrii.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
mirek ji ma ale z duvodu ze ma lepsi geometrii ne ze by to nevydrzela jinak projek peknej ale treba za ty svody bych si musel urazit ruce
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa zdalo ze Mirek to tam ma proto ze je sirsi ale aj mohutnejsi teda tuhsi atd... No nevim... Jaky vykon teda vydrzi S13 naprava bez teho aby sa mi zamotali ramena?
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
Vcera jezdil podobny nesmysl (S14 RB26DET) v Brne na okruhu
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Jojo, ten byl přísnej
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
dost napravy jsou skorem stejne jen je sirsi o 9mm a ma lepsi geometrii jinak jsou skorem totozne proste s13 naprava ti vydrzi nesmyslJimmbo píše:Mne sa zdalo ze Mirek to tam ma proto ze je sirsi ale aj mohutnejsi teda tuhsi atd... No nevim... Jaky vykon teda vydrzi S13 naprava bez teho aby sa mi zamotali ramena?
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
mirek chtěl silnější poloosy a ty do těhlic který pasujou do s13 nápravnice nejdou.. takže to předělal celý.. ale s13 vydrží opravdu moc.. ještě jsem nepotkal nějakou na netu,která by měla stímto problémy
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
stim ze nejdou jine silnejsi neni pravda ja mel s13 napravu a r33 poloosy a chodilo to za 1 vse de
a r32 ma stejnou napravu jako s13 a poloosy podle mereni ma uplne stejne
a r32 ma stejnou napravu jako s13 a poloosy podle mereni ma uplne stejne
http://s42.photobucket.com/albums/e302/ ... fter240sx/
galerie je pekna
libi se mi jak je to auto otocene na bok, muze se na tom dobre delat
galerie je pekna
libi se mi jak je to auto otocene na bok, muze se na tom dobre delat
dost by se mi hodil