oprava kluky
Re: oprava kluky
na drážku se tekutého kovu nebojím, ale navařit je lepší
já měl vždy kliku venku, takže nevím jestli to někdo spáchá s klikou v bloku
pak jsem to s tím tekutým kovem špatně pochopil, měl jsem pocit že myslíš s tím kovem opravit závit, vím že i permatex dělá tekutý kov na závity, tak proto možná to nepochopení, tak sorry
pak jsem to s tím tekutým kovem špatně pochopil, měl jsem pocit že myslíš s tím kovem opravit závit, vím že i permatex dělá tekutý kov na závity, tak proto možná to nepochopení, tak sorry
Tekutej kov samozrejme jen na drazku. Ja to lepil bez rozebrani na aute
-
- user
nanaslo by sa foto tej opravenej kluky, aby som mal predstavu ako to je urobene ci je tam ten kolik uz napevno navareny alebo len vyspravena drazka a klin sa vklada ako na seriiKentoya píše:na drážku se tekutého kovu nebojím, ale navařit je lepší
-
- user
Potreboval by som veediet ako sa to zvaralo neaky postup a akym materialom je to zvarane ,lebo u nas ma preaviecaju ze to nejde a ze ten zvar to nevydrzi (comu ja neverim)Kentoya píše:foto nemám, ale skoro to není poznat
auto: swift gti cca 110 ps a 120 Nm
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
můžu se zeptat kolegy a když se mu bude chtít zavaří to. dělá vysílače pro mobilní operátory po celé evropě a má úplně všechny zkoušky a oprávnění,který je možný v zemích EU mít
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
svar to vydrzi normalne bezne jsem vyvarovali a navarovali hridele a nikdy nebyl problem
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
-
- user
len neviem ako to zavarit tak aby bola drazka ako original ona je len pri vrchu odtlacena od toho ako sa klin oprel v spodnej casti je neporusenamara_m píše:svar to vydrzi normalne bezne jsem vyvarovali a navarovali hridele a nikdy nebyl problem
Klínek je primárně určen k správnému nastavení polohy řemenice a ne k přenosu momentu.Pokud nebudeš mít správně dotažený šroub,nic ti nepomůže.Nechal bych to jak je,maximálně tekutým kovem doladil vůli ve žlábku a použil nový šroub s velkou a hodně tlustou podložkou.Šroub před dotažením namazat na všech kontaktních plochách...
-
- user
skrutka remenica idu uplne nove kluku by som chcel opravit tak ako je to tu : http://forum.ih8mud.com/attachment.php? ... 1145753951adner píše:Klínek je primárně určen k správnému nastavení polohy řemenice a ne k přenosu momentu.Pokud nebudeš mít správně dotažený šroub,nic ti nepomůže.Nechal bych to jak je,maximálně tekutým kovem doladil vůli ve žlábku a použil nový šroub s velkou a hodně tlustou podložkou.Šroub před dotažením namazat na všech kontaktních plochách...
- Matysek
- user
- Kontaktovat uživatele:
takhle jsem s otcem opravoval drážku tekutým kovem, moc to na to nenajezdilo, ale zatím to drží...
-
- user
to vazne nikto nevie ako to urobit tak ako je to opravene na obrazku ?????
- Matysek
- user
- Kontaktovat uživatele:
obrázek ti jako návod nestačí??
-
- user
mal som na mysli tento http://forum.ih8mud.com/attachment.php? ... 1145753951Matysek píše:obrázek ti jako návod nestačí??
ide mi o to ako to vyvarit a nasledne vybrusit do povodneho tvaru
Jednoduse, vyvarit (bude tam boule) pak stocit na soustruhu a drazku protahnout frezou.. jenze na to ma doma malokdo vybaveni. Na ty tvy fotce to vypada na mosaz takze navic autogen.