Dnes je 27.9. A po mnoha uporzorněních nereaguje ani na SZ!
Mezitím mě tvrdil, že mu dluží kamarád peníze..já kurva žádnýmu jeho kamarádovi nic neprodával, ale jemu!
V tom období se v sekci inzerce objevilo k prodeji nějaké T25 turbo a on si jej chtěl veřejně bez hamby zakoupit.. Po mém upozornění mě napsal, že jako jen předběžně jevil zájem, což jsem mu už tenkrát nežral. Budiž , výzvy jsem psal dále a on reagoval na SZ která se mu zlíbila.. Tak 1 ze 4.
Pak mě napsal , že přišel o práci.. Což už mě moc důvěryhodné nepřišlo , ale i přesto jsem reagoval tím at něco vymysli. Tenkrát jsem mu dal týden na to at pošle peníze, protože jeho nereagování na SZ mne přestalo bavit.
Pak to přišlo, po mé SZ kdy mě došla trpělivost a napsal jsem mu , že to zde uveřejním a že zde končí mě napsal toto:
Mortex píše:Už mě stim vyhrozovaním seres!!!
Co si o sobě vubec mysliš je tady prostě problem a ja ho řešim jak to jde takže si nech ty debilní hovinka snažim se to řešit a nějaky kecy co mi pišeš každej den to nevyřeši musim to vyřešit ja tak mě přestan spamovat každej den tak jak teda. Jestli se ti muj přístup nelibi tak si to dej kam chceš ja ti to chci dat ......
Pak jsem povolil a asi týden nic nepsal ani SZ , nic.. Prděl jsem na něj.. A hele dnes si napíše do Kentoyova inzerátu s vážným zájmem o turbo za 5000kč!
Žádám tohoto uživatele veřejně aby vyrovnal co dluží a je mi jedno, jestli je bez práce a nebo bez kamaráda
A ostatním doporučuju nic předem nedávat a neobchodovat s tímto absolutně nespolehlivým a vyčůraným zjevením.
Nikdy jsem nevyužil veřejné výzvy , ale co je moc, to je moc!