K kasli s13
K kasli s13
kdyby nekdo mel nejakou KO kalsli zhnilou jen co nejmin bouranou cenu nejlip za srot tak ju vemu (potrebuju ji rozrezat a postavit si podle ni rovnaci ram )
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Re: K kasli s13
OT předurčený ke smazání: Mára bude vyrábět "nový" kastle, kentoya do nich bude stavět "nový" motory a v čechách se rozběhne druhovýroba třináctek.
Mám.... rozebraná lz blatník vyřízlej, s oknama a přístrojovkou... + - nějáky díly.... cena 2-3tis , Takle ti aspon poslouží a nebudu jí muset vést do šrotu sám....
Taky tu jednu mam ale pustil bych ji až tak za pul roku, klidně i zadarmo, jedine nad čim uvažuju že by byly možná vyřezané zadní trojuhelnikove okna
okna nepotrebuju staci holej skelet za pul roku by nevadiloJennulda píše:Taky tu jednu mam ale pustil bych ji až tak za pul roku, klidně i zadarmo, jedine nad čim uvažuju že by byly možná vyřezané zadní trojuhelnikove okna
ok tak mužeš sni počitat jen pro upřesněni nebudou tam ani napravy, a ty trojuhelnikove okna bych vyřezal flexou i s časti karoserii potřebuju je nějak demontovat aniž bych poškodil jejich těsněni, nebudou tam ani kufrove dveře ani řidičovi ani spolujezdcovi ani kapota jo a je dost prohnila ale to ti asi vadit nebude, když se podiveš ke mně do tematu tak je tam i někde vyfocena, mimochodem je to ta černá
jj hale nevadi ja potrebuju jen kasli a podle ni si udelat pevne body a pak ji dorozrezat je bourana ?Jennulda píše:ok tak mužeš sni počitat jen pro upřesněni nebudou tam ani napravy, a ty trojuhelnikove okna bych vyřezal flexou i s časti karoserii potřebuju je nějak demontovat aniž bych poškodil jejich těsněni, nebudou tam ani kufrove dveře ani řidičovi ani spolujezdcovi ani kapota jo a je dost prohnila ale to ti asi vadit nebude, když se podiveš ke mně do tematu tak je tam i někde vyfocena, mimochodem je to ta černá
bourana neni tak ja si zkusim pohnout možna bude volna dřiv jak za pul roku, tak až bude tak se ti ozvu, mužeš s ni počitat na 100% nechci za ni nic stači když si ji odvezeš =)