P 200sx s13 red
Re: P 200sx s13 red
kurva.... tisíc je dost....

Ja som potencionalny kupujuci, o 200sx s13 nieco viem, ale neviem vsetko a nemam take skusenosti ako ty.
Pytam sa na cenu zatial som nedostal odpoved, ak mi povies ze 300t kc tak ti podakujem a na tento topic sa uz nevratim, pretoze , jedna vec je kolko si do toho dal a druha vec je za kolko sa to da REALNE predat.

Pytam sa na cenu zatial som nedostal odpoved, ak mi povies ze 300t kc tak ti podakujem a na tento topic sa uz nevratim, pretoze , jedna vec je kolko si do toho dal a druha vec je za kolko sa to da REALNE predat.
ja to nepotrebuju nutne  prodat a pod 250 nejdu nejlip tech 300 a nepotrebuju to nutne prodat jako reci kolik sem do toho dal atd me vcelku nezajimaj v tehle s13 je nejlepsi ca18det co je v cr ktere vyslo na dost velkej balik a celkove auto je od zakladu postaveno

CNC výpalky laser ,plasma a autogen

- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
nic ti nebrani koupit si nejaky ksindl za par korun a taky do nej ty love narvatDodo píše:... jedna vec je kolko si do toho dal a druha vec je za kolko sa to da REALNE predat.

to sou zase kecy jeste mu muzes nadat ze to prodává...
mimochodem to prodava za cenu dilu, neni v tom ani prace ani know how.
realne ji za ty penize muze koupit kazdy kdo ty prachy má.... to nemuvim o tom kolik penez se da vydelat za 1000hodin prace. atd...i kdyz budes pocitat blbe kilo za hodinu plus material tak ses prez 4kila jen to fikne a jeste to musis umet... nech si to postavit nekde ve firme a pul mega ti stacit nebude, takze bavit se o nejake cene je uplne zbytecne. nabidka/poptavka... taky nepisu na kazdy inzerat auta co se mi libi ze je drahe a ze na to nemam...

Nevěřím...

Když někomu řekneš, že je blbec, chytrého to z tebe neudělá! 
Nissan X-trail T30

Nissan X-trail T30
Moc tomu nevěřim....(dneska)  a kdo si jí vzal? za jen 200 ???   kecášššš  

- 200sxfabi
- user
Tak už máme po půlnoci tak řekni jestli je fkt pryč  ...popřípadě sem docela zvědav cos vymyslel jiného
 ...popřípadě sem docela zvědav cos vymyslel jiného 

no tak uplne paradni svezenicko ... musis postavit vic takovejch bestii ... 2 sady gum v pr... v utery dorazej novy  

S tímhle kouskem mi příde skoro líto driftovat   

Na co je mít našlapaný auto, když je s ním škoda i jezdit po českých silnicích? Jen ať se bavíVladaGT píše:S tímhle kouskem mi příde skoro líto driftovat

je to stroj na zabavu a ne nakej trapnej dailycar