ethanol vs methanol
ethanol vs methanol
tak sem +- techto paliv zajima co vse o nich kdo co vi neresim tu e85 atd ale cistej ethanol a methanol s troskou rincinu
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Re: ethanol vs methanol
Az to tam bude stacet tak ti budu jezdit cuchat k vejfucku ricin ooo ten mi voní
mo spis bych rekl ze methanolu + rincin te bude bolet hlava
Někde jsem zaregistroval i použití butanolu. Co jsem se díval, tak je asi nejpodobnější benzínu. Podobné AFR, podobné spalné teplo i oktanové číslo.
http://en.wikipedia.org/wiki/Butanol_fu ... mmon_fuels
http://en.wikipedia.org/wiki/Butanol_fu ... mmon_fuels
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
proc sem, davas neco jineho kdyz otazka je jasna ethanol versus methanol a nic jineho me tady nezajima tak se laskeve drz tematu
Dávám to sem, protože to považuju za přínos k tématu. Jde o další alternativní palivo, které je dokonce vlastnostmi bližší benzínu, než ony dvě výše uvedené. Pokud ti to tak extra vadí, tak to nech smazat .
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
moje tema zni methanol vs ethanol ne alternativni paliva k benzinu to palivo bude jezdit v motoru co tady si ani pulka nedokaze predstavit a sem naklonen k methanolu pac podobne motory snim funguji na vybornou ale ethanol jde lepe sehnat proto sem to tady zalozi a podle toho se rozhodnul zda to nezkusit na ethanol
Mára mě poslední dobou baví. I když on spíš očekává že se z něj všichni posadíme na prdel...
cistej ethanol=lih.. nebude tam problem s tim ze odmastuje?
co se tyce metyl+ricin to leju do letadel
co se tyce metyl+ricin to leju do letadel
lih odmastuje proto rincin aby byl mastnej
silverfox ty mi muzes polibit prdel a laskave se do me neser kdyz vis pic* oc de
silverfox ty mi muzes polibit prdel a laskave se do me neser kdyz vis pic* oc de
tak to sem blbe pochopil, myslel sem ze lih chces cistej a jen metyl s ricinem. samotnej metyl se shani tezko, smes s ricinem celkem snadno ale nevim jak v mnozstvi potrebnym pro tebe
no jako je na plochodrazni motoryMYSAK píše:tak to sem blbe pochopil, myslel sem ze lih chces cistej a jen metyl s ricinem. samotnej metyl se shani tezko, smes s ricinem celkem snadno ale nevim jak v mnozstvi potrebnym pro tebe
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
a proč nezkusíš postavit něco normálního na normální 100oct benzín,něco co bude dobře a dlouho fungovat a natankuješ to u každý druhý benzínky. Se 100oct palivem se přece dá jít k obrovským výkonům na zdejších VG,RB a podobných motorech. TOt můj dotaz k tématu
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
jj ale proste chcem zkusit postavit motor atmosferu co s nejvetsim kopresnim pomerem cca 16ku1 +- je to jen pokus omyl sice bude to tak stat dost ale cem to proste zkusit
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
zisk výkonu s rostoucím KP není lineární, podle mě nesmysl.. Měl si dotáhnout dokonce to svý s13 ,kde už tak byl velkej KP a asi bys v případě úspěchu jezdil s usměvěm na tváři. ale i tak hodně štěstí.
nějakou 16tku už má libor s tím AGE motorem ne? s vyšším KP
nějakou 16tku už má libor s tím AGE motorem ne? s vyšším KP
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..