Praha -> Dlouhá Lhota 15.4.
Re: Praha -> Dlouhá Lhota 15.4.
Tak dnes jsem mu dal taky za usi.Zazitek vybornej.Instruktor sympatak,spis nez zakazoval me vzdycky vyburcoval at tomu dam plnej.Na letisti jsem mel 278 Kohlovi se vubec neni co divit.Okresky okolo jsou plny rovnych prehlednych useku a ty dve kila tam jsou ze 70ti asi za tri vteriny.Taky jsem z toho byl prekvapenej.
97' ECR33 M-spec 2
Tak sem dneska projel GTRko a nevim.. jede to pekne to jo..ale nevim jestli bych za to dal ty prachy..
Ale v racing modu si ho nemel vid ? Bez toho je to o hovne proto jsem taky nebyl odvaren
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Tak neslo ani tak o racing mod jako o to ze si clovek nemuze projet svoji trasu kterou dobre zna a tak se neda vyuzit potencial toho auta. Jinak co se tyce instruktora, stacilo predem objednat vlidny pristup a pochopeni pro muj styl jizdy
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
¨MYSAK píše:Tak neslo ani tak o racing mod jako o to ze si clovek nemuze projet svoji trasu kterou dobre zna a tak se neda vyuzit potencial toho auta. Jinak co se tyce instruktora, stacilo predem objednat vlidny pristup a pochopeni pro muj styl jizdy
M: Dobrej den...
I: dobrej...
M: jezdim jak totalni dobytek a vim to
po prvni zatacce
I: (poněkud ztichlým hlasem) všiml sem si... (pritahuje pásy a premysli proc nedela instruktora jizdy na eskalatoru)
Zas tak zhavy to nebylo.. ale po prvnich 500m co sme vyjeli na silnici uz naznacoval ze bych moh ubrat A co se tyce zatacek..tak klasika ne? leva krajice, prava krajnice... a tak dale