Odvětrávání nádrže
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odvětrávání nádrže
vicko nefunguje, cerpadlo dela podtlak CCan taky takze mi porad jaksi unika smysl vasi diskuze a pokud se dostavate k vysledku nechat otevrene tak je to urcite fajn napad nicmene by me zajimalo kdo doporuci nekomu jinemu at si necha odvetrani nadrze vyvedene pod kapotu do motoráku..
-
- Member
- Kontaktovat uživatele:
stačí tam dat filtr z fichtla za 30kč a nechat to někde u nádrže nebo hrdla......
sice to nedoporučuji, ale klidně to tak na svých autech nechávám, mám rád katastrofy, ono těch výparů je tak obrovské množství, že to jednou bouchnout musíFizzbiker píše:vicko nefunguje, cerpadlo dela podtlak CCan taky takze mi porad jaksi unika smysl vasi diskuze a pokud se dostavate k vysledku nechat otevrene tak je to urcite fajn napad nicmene by me zajimalo kdo doporuci nekomu jinemu at si necha odvetrani nadrze vyvedene pod kapotu do motoráku..
Slysel jsem o dvou autech ktere shoreli kvuli ucpanemu odvetrani. Ale kdo vi jak to bylo.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
-
- Member
- Kontaktovat uživatele:
já viděl borca co brečel že mu skoro nejede m3 a nádrž byla zmuchlaná jak petka v kontejneru...