a)asi takhle, první příspěvěk t tomhle threadu který napsal - v pořádkubuky300zx píše:Neviem co sa "vsetci" ebete do Jagyho?
a)Preco by nemohol prispievat na forum nechapem,ja mam ZX,takze nemozem tiez?
b)Podla mna ma Jagy odjazdene na okruhu a kopcoch podstatne viac nez vacsina z vas.
c)Chlapec chcel radu,poradil mu,jeho nazor.
d)V mx5 som sa neviezol,ale ked som cital na nu recenzie,vsade chvalili podvozok,radenie a ze je to super auto,teraz sa dozvedam opak.Osobne som mal iba mx3 V6.
e)Malo by sa to premenovat na kto ma vacsie pero,alebo kto v com jazdil,co kto dokazal a co kto ma..........
druhý je na zváženou a ve třetím hned reje že tu 90% lidí nejezdí, to je jako bych psal že stejně je 90% lepších řidičů na okruzích jak on a 90% aut lepších, nemám tu potřebu ani kdyby to byla pravda
b)že má hodně odježděno na kopcích je pěkné, ten kluk se neptal na kopce, já mám odježděno na cestách témeř 1 500 000km vystřídal jsem snad 50aut a neznamená to vůbec nic
c)jak jsem psal první názor v pořádku ale rýt že to tu nejezdí sorry
d)mx5 mi nesedí výkonem jak jsem tu už psal v turbo verzi jsem jel a dost dobré, ale vychází mne ty úpravy na stejno jako u 200sx, tak nemám důvod jakkoliv vyzdvihovat mx5 (mx3V6 jsem měl taky)
e)souhlas