Fuel System Dvě nádrže

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
Fizzbiker
user
Kontaktovat uživatele:

Fuel System Dvě nádrže

Příspěvek od Fizzbiker »

dvě nádrže. zrejme i catch tank,
jak resit aby v obou bylo +- stejne paliva? propojeni dolni casti nadrzi hadici se mi moc nelibi v pripade poskozeni prijdu o obe nadrze, premyslim o reseni kde by byly obe nadrze sobestacne a v pripade defektu nadrze nebo pumpy lze dojet na nadrz druhou. nevymyslim hovadiny jedna nadrz bude mala o misto puvodni nadrze bojuje kardan. takze dve mensi po stranach pripadne jedna s vetsim vybranim to resi také ale i tak by musely byt dve pumpy.

nejake napady zkusenosti? fuel cell do kufru nechci alespon zatim. rad bych to vyresil v miste puvodni nadrze.
:bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Woyta
user

Re: Fuel System Dvě nádrže

Příspěvek od Woyta »

Co jsem ted v praci koukal na fotky SUV (kdyz jsem hledal co okopcime na Shadewagen) tak maji casto nadrz prohlou jak podkova okolo kardanu.
Pokud si vzpomenu a bude cas,tak zkusim v praci pohledat vic.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)

On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
Fizzbiker
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fizzbiker »

prohla nadrz neni problem ale bud mi bude v jedny kapse zustavat benzin, navic mluvim o prohlubni +-2Ocm, takze bude na prd a nebo bude v kazde kapse jedna pumpa ale prelevani muze zpusobit ze bude taky jedna na suchu...
:bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Woyta
user

Příspěvek od Woyta »

Obrázek
Nadrz Nissan Qaskhai nebo jak se to pise. V nadobce vpravo jsou dve cerpadla. Nadobka ma zespod jednocestny ventyl kudy vteka benzin. Male cerpadlo nasava pres hadici benzin z druhe strany nadrze do nadobky. U Skody je jeste druha vratna hadice ktera do urcite doby udrzuje obe pulky nadrze stejne naplnene. Male cerpadlo se mozna spina podle druheho plovaku.
Vicemene jsem to nasel u vsech 4x4 ke kterym se dostanu.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)

On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
Odpovědět