Cometic - pouzitelny vicekrat?
Cometic - pouzitelny vicekrat?
Da se Cometic tesneni pod hlavu pouzit vickrat? A pokud ano, jak ho idealne ocistit?
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Re: Cometic - pouzitelny vicekrat?
Jo, tak toto by mne tez zajimalo. Nekteri rikaji ano, druzi obraci oci v sloup.
A obecne kovove tensneni, lze jej pouzit vice krat ?
A obecne kovove tensneni, lze jej pouzit vice krat ?
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
mauglie : Včera jsme se o tom bavily ... A na tom dvoukilu co prodávám mě říkal že tam je už třetí sundávání hlavy
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
Taky sem mel hlavu parkrat dole a tesneni porad v pohode
Kovove tesnení se da použít 2 až 3 krat zaleži od vyrobce.Cometic skusenosti 3krat. HKS tiež 3krat.Menej značkove 1krat vic ne.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Použij znova, stříknout sprejem
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
zalezi jak moc je opotrebovane treba ty pogumovane jdou jen 1* tesneni od franty dokud ho neznicis ty zalezi na opotrebeni atd samorejme ze neni idealka pouzivat dokola ale zalezi na vice veci nejde ric pouzij znovu kdyz nevim nevime jak vypada
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Pouzivam medenne tesnenia,fukam 2 bar tlak plus nitro a mal som ich uz minimalne 3x dole a pohoda.
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
kovové těsnění je možno používat donekonečna pokud bylo dobře dotaženo a není poškozeno pohybem hlavy či detonacemi...čím víckrát je použito, tím lépe těsní (cometic apod), stačí ho rozebrat a nastříkat vhodným sprejem...
roznýtovat, očistit, nastříkat permatexem, vložit, přitáhnout
pokud chceš používat šrouby vícekrát, taky můžeš, ale musíš poznat, jestli není šroub už natažený, na svém prvním motoru co jsem měl ve dvoukile, jsem zkoušel hodně věcí, a i opakovaně šrouby (některé šrouby až 12 použití) ale v podstatě když dotahuješ, tak je poznat jak se šroub chová, chce to mít pár skládání za sebou a poznáš, jestli šroub táhne, nebo se natahuje, je to o slušném citu, ale jakmile jsem cítil že se šroub začíná natahovat, což se u prvního stalo tuším po 6tém přitáhnutí (sundání a vrácení hlavy po provozu at týden nebo měsíc), okamžitě šel ven,
staré šrouby na CAčku mají mez natažení okolo 120 až 128Nm pokud si pamatuji dobře kdy se mi začaly natahovat, takže těch cca 105 Nm má ještě slušnou rezervu
PS: nezkoušel jsem jako hlavní věc šrouby, zkoušel jsem úplně jiné věci, akorát jsem si motor cvičně rozebíral abych našel slabiny at už na čerpadle, tak na šálech, odvětrání, mazání, těsnění a tak, a přitom jsem zjistil i ty šrouby
pokud chceš používat šrouby vícekrát, taky můžeš, ale musíš poznat, jestli není šroub už natažený, na svém prvním motoru co jsem měl ve dvoukile, jsem zkoušel hodně věcí, a i opakovaně šrouby (některé šrouby až 12 použití) ale v podstatě když dotahuješ, tak je poznat jak se šroub chová, chce to mít pár skládání za sebou a poznáš, jestli šroub táhne, nebo se natahuje, je to o slušném citu, ale jakmile jsem cítil že se šroub začíná natahovat, což se u prvního stalo tuším po 6tém přitáhnutí (sundání a vrácení hlavy po provozu at týden nebo měsíc), okamžitě šel ven,
staré šrouby na CAčku mají mez natažení okolo 120 až 128Nm pokud si pamatuji dobře kdy se mi začaly natahovat, takže těch cca 105 Nm má ještě slušnou rezervu
PS: nezkoušel jsem jako hlavní věc šrouby, zkoušel jsem úplně jiné věci, akorát jsem si motor cvičně rozebíral abych našel slabiny at už na čerpadle, tak na šálech, odvětrání, mazání, těsnění a tak, a přitom jsem zjistil i ty šrouby