Zdravím všechny,
dlouho jsem tady nebyl, to že jsem prodal dvoukilo mě docela mrzí... Co mě sem přivedlo, našel jsem tohle 300ZX
http://www.ebay.de/itm/271067637379?ssP ... 1438.l2649
Je to RHD atmosfera s potkaným motorem, netuším jak je to s přestavbou na LHD, jestli je to vůbec možný,jak s oturbením nebo jestli to má vůbec smysl. Nicméně Karoserie vypadá moc pěkně a cena je asi taky dobrá. U mě nakonec zvítězil rozum, nejsem zrovna v situaci kdy bych mohl vymejšlet p.čoviny, poslední radost jsem si udělal s W123 230CE, což jsem doma vysvětlil jako dobrou investici na důchod Tak kdyby to někoho zaujalo.
300ZX
Re: 300ZX
OK, tak to asi zajímavý není Já jen že po 200sx i po 300ZX semtam koukám a je problém vůbec najít pěknej kousek. Na to Otasovo jsem koukal, je to pěkný a za ty peníze není co řešit.
Docela by mě zajímalo, jestli byl kupec mýho dvoukila odsud? Jak je na tom auto dneska.
Momentálně na tom nejsem úplně růžově, ale až se z toho vyhrabu určitě bych rád něco pořídil.
Docela by mě zajímalo, jestli byl kupec mýho dvoukila odsud? Jak je na tom auto dneska.
Momentálně na tom nejsem úplně růžově, ale až se z toho vyhrabu určitě bych rád něco pořídil.