P: s13 Aukce od 1,- !! konec dnes v 18:23
P: s13 Aukce od 1,- !! konec dnes v 18:23
Naposledy upravil(a) Falken dne 06.10.2012, 17:09, celkem upraveno 1 x.
Re: P: s13 Aukce od 1,- !!
auto je komplet akorát motor a přední světla chyběj. Převodovka, kardan, diferák. vše je na autě. Auto dojezdilo kvůli motoru a já na něj neměl čas a ted už nemam ani prostory na 2 sx
asi blba OT ale paiere to asi nema co???? ci depozit?Falken píše:auto je komplet akorát motor a přední světla chyběj. Převodovka, kardan, diferák. vše je na autě. Auto dojezdilo kvůli motoru a já na něj neměl čas a ted už nemam ani prostory na 2 sx
Nissan silvia 1,8T,r.v.1985 (s12) CA18DET-ko ,T28(1bar) ,otvorene sanie K&N ,zvarosvor... blow slyt HKS ,do buducna rozsirit v style JDM ,set pridavnych budikov ,a vyberatelna 4bodova klietka + jedna skrupina
Papíry už bohužel nejsou
Re: P: s13 Aukce od 1,- !! konec dnes v 18:23
je to stále aktuální?
Pokud mas stroj casu, tak ano...
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
je to stálně auktuální. Výherce aukce mě napsal že nemá finance aby pro to dojel .
Cena za komplet tak jak to je 6000,- ( kastle s kompletní interiérem, elektrikou, nápravy, převodovka, dif, prostě vše. Jediný co chybí jsou přední světla, motor a přední brzdy ale ty kdyžtak dám k tomu.
Cena za komplet tak jak to je 6000,- ( kastle s kompletní interiérem, elektrikou, nápravy, převodovka, dif, prostě vše. Jediný co chybí jsou přední světla, motor a přední brzdy ale ty kdyžtak dám k tomu.
Nikdo nechce komplet auto bez motoru kterých tady nabízí každej hromadu za 6000,- ?? Mě fakt trhá srdce představa že mam to auto hodit do šrotu....
Zkus to třeba rozprodat po dilech, myslim že by jsi za to dostal tak i vic peněz, uvažuju že bych ti pomohl a koupil od tebe ten face spoiler a face kapotu ale samozřjmně zaleži na cenovce ty věci mi budou momentalně k ničemu bral bych to jen na pokusy někdy do budoucna takže vše zaleži podle cenovky, co se tyče dopravy tak to už bych nějak zařidil