K: ACL Race +0,50mm (Hlavní i do ojnic)
K: ACL Race +0,50mm (Hlavní i do ojnic)
Ahoj, předpokládám, že to stejně budu muset vzít ze zahraničí, ale zkouším i touto cestou. Tak tedy neválí se to někomu doma nové nepoužité? Taky by se mi hodila komplet sada motorového těsnění (vrch, spodek, sání, turbo). Vše na Ca18det... Díky.
Když někomu řekneš, že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
Nissan X-trail T30
Nissan X-trail T30
Re: K: ACL Race +0,50mm (Hlavní i do ojnic)
Ahoj odporučujem pozrieť sa na túto stránkuFil píše:Ahoj, předpokládám, že to stejně budu muset vzít ze zahraničí, ale zkouším i touto cestou. Tak tedy neválí se to někomu doma nové nepoužité? Taky by se mi hodila komplet sada motorového těsnění (vrch, spodek, sání, turbo). Vše na Ca18det... Díky.
http://www.race-shop.sk/shop/6-motor/18 ... ca20s-cd17
To je fajn, ale za moc, i zitec to umí levněji http://www.zitec.cz/cz-detail-647580-ac ... -ca20.html a zemiho jsem se ještě neptal, ale ten se pod ziteca dostane vždy (v případě že na to nespěchám)...
Nissan X-trail T30
Nissan X-trail T30
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
ty ložiska by mohli umět v brusírně. Tam budou nejlevnější. Jinak jsem je kupoval od Idaha, tam byla cena v poho.
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Tam kde jsem brousil já, ACL nebylo k mání... To byla první věc co jsem se ptal, když jsem se dozvěděl, že klika 0.25 už měla. Jiné brusírny jsem nezkoušel. Zemimu jsem nakonec ještě včera psal, tak uvidím co vykouzlí. S Idahem nemám osobní zkušenost.
Nissan X-trail T30
Nissan X-trail T30
Tak nejspíš vyřešeno, šály by měly být příští týden a sada těsnění do 2 týdnů...
Nissan X-trail T30
Nissan X-trail T30