K: 200sx s13
K: 200sx s13
Kúpim s13-tku, s papieramy-SK, pojazdnú, najlepšie ak by to bol východ Slovenska, ak o nejakej nahodou viete dajte vediet..dakujem 

Re: K: 200sx s13
Uf to budes mat tazke podla mna.. u nas niesu. skus polsko ...

no praveze by som sa chcel vyhnut tym debilným poplatkom ...to by som uz bral z cz ...isteho času tu v Mi bola na predaj v jednom bazare taká žlta s takým hnusím krídlom...bochvie kde je teraz..Dodo píše:Uf to budes mat tazke podla mna.. u nas niesu. skus polsko ...
Ta z hnustným krídlom je mojalukyn0 píše:no praveze by som sa chcel vyhnut tym debilným poplatkom ...to by som uz bral z cz ...isteho času tu v Mi bola na predaj v jednom bazare taká žlta s takým hnusím krídlom...bochvie kde je teraz..Dodo píše:Uf to budes mat tazke podla mna.. u nas niesu. skus polsko ...
 ale není na predaj
  ale není na predaj   už je do projektu, ale v Michalovciach má člen z fora Snotty 200sx-ku skús sa sním skontaktovať či ju náhodou nepredá.Odkial si ináč?
  už je do projektu, ale v Michalovciach má člen z fora Snotty 200sx-ku skús sa sním skontaktovať či ju náhodou nepredá.Odkial si ináč?Re: K: 200sx s13
forum/viewtopic.php?f=151&t=21632lukyn0 píše:Kúpim s13-tku, s papieramy-SK, pojazdnú, najlepšie ak by to bol východ Slovenska, ak o nejakej nahodou viete dajte vediet..dakujem
Viem o tejto S13, STK+EK do 7/2014, zvonka pekna zospodu hrdzava nosniky pod soferovými nohami. Za 2500eur by som ju dal. Koni podvozok, FMIC, GT28R orig GARRETT.
HĽADÁM NOVÉHO SPONZORA
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o

race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
ja som vedel ze sa nestratila..RUDIDRIFT píše:Ta z hnustným krídlom je mojalukyn0 píše:no praveze by som sa chcel vyhnut tym debilným poplatkom ...to by som uz bral z cz ...isteho času tu v Mi bola na predaj v jednom bazare taká žlta s takým hnusím krídlom...bochvie kde je teraz..Dodo píše:Uf to budes mat tazke podla mna.. u nas niesu. skus polsko ...ale není na predaj
už je do projektu, ale v Michalovciach má člen z fora Snotty 200sx-ku skús sa sním skontaktovať či ju náhodou nepredá.Odkial si ináč?
 jasne z ním som už hodil reč, ja som z Mi priamo...
 jasne z ním som už hodil reč, ja som z Mi priamo...Re: K: 200sx s13
Takže 60km od seba to nieje dialka   keby sa ti niečo podarilo kupiť tak sa ozvy som zvedavý  na dvoukilo
  keby sa ti niečo podarilo kupiť tak sa ozvy som zvedavý  na dvoukilo  

ak sa podarí, tak určiťe...