Nedůvěryhodní prodejci/kupující
Re: Nedůvěryhodní prodejci/kupující
To co sem od nej mel ja se taky tahne este ted.. dovolat se mu neda, ale za dily ktery nedodal mi dal jiny.. domluvit se s nim vzdycky nakonec nejak slo ale trva to hrooooozne dlouho.. nevim proc
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
no ked ti tvrdi ze nieco uz ma doma (z uk) a vzdy ked sa ho opytas, tak povie ze to v pondelok uz posle a takto to trva rok a nakoniec uz ti ani neodpovie tak neviem ci to nenazvat inac ako ...blázen píše:s tím nismem to je divne, muselo se mu něco vysrtat,protože já u něj utratil dost a dodal co měl vždycky. I malá reklamace byla vyřízena rychle.. divný,nemyslím,že chtěl z někým vyjebat
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
No nevim jak se vam dari se s nim domlouvat, ale me uz nezvedl telefon vic jak pul roku. penez jsem u nej malo nenechal, navic jsem zjistil dalsi vec na ktere me ojebal...
Dokazu pochopit, ze se nekdy muze nekomu neco prihodit a dostat se do nejakych problemu, ale takhle se to resit neda...
nechat se zapirat atd...
Dokazu pochopit, ze se nekdy muze nekomu neco prihodit a dostat se do nejakych problemu, ale takhle se to resit neda...
nechat se zapirat atd...
Kdyz to nejde silou, de to vetsi silou - forum/viewtopic.php?t=12914