Smazat prosím
- 
				xMartinax21
- Member
Smazat prosím
předběžně zjišťuji ceny mam tam ca18det a potřebuji vědět co vše je na potřebí na předělaní na ka24E/DE a na kolik to vyjde...

Naposledy upravil(a) xMartinax21 dne 08.06.2013, 20:07, celkem upraveno 1 x.

- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: K: K24e/de
DEcko shanim uz nejakej patek a bohuzel - neni vubec k dostani tady :-/ a Eckovej motor tech par je ale cenove jak kdy 
Jinak co vse potreba na prestavbu z CA18DET na KA24E bude dost dobre vedet Zdenal ;-) Zrovna to dela ...

Jinak co vse potreba na prestavbu z CA18DET na KA24E bude dost dobre vedet Zdenal ;-) Zrovna to dela ...

zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- 
				xMartinax21
- Member
děkuji za informaci zkusím ho poprosit o infoOndraS13 píše:DEcko shanim uz nejakej patek a bohuzel - neni vubec k dostani tady :-/ a Eckovej motor tech par je ale cenove jak kdy
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Swap sem už dělal, sežen nastrojený  motor, tranny, svazek el. A věci okolo.. Není to složitý.

superb 2004 1,9tdi chiped..  brzy k prodeji.. 
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- 
				xMartinax21
- Member
trošičku pomalejiblázen píše:Swap sem už dělal, sežen nastrojený motor, tranny, svazek el. A věci okolo.. Není to složitý.
 přítel je 160km daleko... a já až tak moc věcí neznám... jen co jsem pochytila... co je ten tranny? a svazek asi vím to budou ty kable co tam přítel pořád sněma šachoval a ty věci okolo nešlo by to přes sz větší seznam věcí ať vím na co přítele připravit..
  přítel je 160km daleko... a já až tak moc věcí neznám... jen co jsem pochytila... co je ten tranny? a svazek asi vím to budou ty kable co tam přítel pořád sněma šachoval a ty věci okolo nešlo by to přes sz větší seznam věcí ať vím na co přítele připravit..   a na kolik to asi tak vyjde přibližně a převodovka může zůstat?
  a na kolik to asi tak vyjde přibližně a převodovka může zůstat?Re: K: K24e/de
tranny je transmision  (gearbox) cesky prevodovka 
staci ti ca18det jen se da housing z ka24e to jest prvni dil prevodovky aby to pasovali prirubama
potrebujes motor knemu el svazek a ridici jednotku zbytek je stejnej

staci ti ca18det jen se da housing z ka24e to jest prvni dil prevodovky aby to pasovali prirubama
CNC výpalky laser ,plasma a autogen

- 
				xMartinax21
- Member
Jen by mě zajimalo jestli tohle vše ma někdo doma navícmara_m píše:tranny je transmision (gearbox) cesky prevodovka

snad jo  housing tu mam a ka24 taky ale je rozhozene a pripravene na generalku   

CNC výpalky laser ,plasma a autogen

- 
				xMartinax21
- Member
co by stál ten housing? a motor v celku by se asi nenašel že?mara_m píše:snad jo housing tu mam a ka24 taky ale je rozhozene a pripravene na generalku
asi nic  ...   motory tu uz bohuzel zadne nemam ..........
  motory tu uz bohuzel zadne nemam ..........

motory tu uz bohuzel zadne nemam ..........
  motory tu uz bohuzel zadne nemam ..........CNC výpalky laser ,plasma a autogen

- 
				xMartinax21
- Member
lidi to nikdo nemáte doma motor ka24e/de

- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zdenál snad věděl o někom z offroad-fora kdo měl motor - já taky jeden mám ale ten si schovávám ...

zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- 
				xMartinax21
- Member
děkuji za informaciOndraS13 píše:Zdenál snad věděl o někom z offroad-fora kdo měl motor - já taky jeden mám ale ten si schovávám ...