Zdárec, nevíte někdo kde se dá sehnat pancéřová hadice z bloku motoru co vede k turbu?
Dík za info
Olejová hadice k turbu
Olejová hadice k turbu
GO motoru By KENTOYA - výbrus, rozvody atd., repase vodního a olej. čerpadla, kovové těs. pod hlavou, svíčky NGK, Blow-Off, IC, vačka 16DE, repase převodovky, kardanu, VLSD diff, pal.čerpadlo BOSCH 330l/h ,stavitelné KONI, T28 a další nedůležité věci…;-)
Re: Olejová hadice k turbu
Origo tam je trubka, tzn. jestli tam chceš hadici, tak na zakázku někde, kde lisují hadice...
Když někomu řekneš, že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
Nissan X-trail T30
Nissan X-trail T30
Mě je relativně jedno co tam půjde, hlavně aby to bylo funkční.Fil píše:Origo tam je trubka, tzn. jestli tam chceš hadici, tak na zakázku někde, kde lisují hadice...
GO motoru By KENTOYA - výbrus, rozvody atd., repase vodního a olej. čerpadla, kovové těs. pod hlavou, svíčky NGK, Blow-Off, IC, vačka 16DE, repase převodovky, kardanu, VLSD diff, pal.čerpadlo BOSCH 330l/h ,stavitelné KONI, T28 a další nedůležité věci…;-)
Mám origo trubičku stav se
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
já to ve čtvrtek budu rozdělávat, tak uvidím...DragonART píše:Mám origo trubičku stav se