mara_m píše:... vyndas jen motor ..
Cokoliv udelat na aute = motor ven.
Odvetrani pary na turbu? To slysim prvne. Ja to cekal u ctvrteho valce.
Hadam ty 1/2" budou "krasne pristupne na zadni strane motoru.
mara_m píše:... vyndas jen motor ..
Ok, vodní chladič mám celohliník tuším 45-50mm tlustý a chladič oleje mám v plánu každopádně s termostatem a přišlo mi nejméně pracné koupit "sendvič" pod filtr a výměník zachovat...mara_m píše:pac je zbytecnej....... a zbytecne ohrivas vodu je dobrej pokud autem jezdis v zime tak ti rychleji ohreje olej ale v pripade oil chladice a nejezdeni v zime je spis na skodu ......
Dal bych ho stejně velkej jako původní mezichladič vzduchu a i do stejnýho místa a pokusil bych se použít i dobře utěsněnej původní nádech z předního nárazníku a dobrej plastovej podběhFil píše:Ok, vodní chladič mám celohliník tuším 45-50mm tlustý a chladič oleje mám v plánu každopádně s termostatem a přišlo mi nejméně pracné koupit "sendvič" pod filtr a výměník zachovat...mara_m píše:pac je zbytecnej....... a zbytecne ohrivas vodu je dobrej pokud autem jezdis v zime tak ti rychleji ohreje olej ale v pripade oil chladice a nejezdeni v zime je spis na skodu ......
Ještě bych měl dotaz na olejový chladič, jak správně vybrat velikost? CA18 okolo 400hp, vím, že hodně udělá i umístění a že obluda kterou nebude proudit vzduch bude horší než vhodně umístěný menší, ale aspoň přibližně...?