Pomoc s13
Pomoc s13
POMOC SURNE S13
Caute neviete niekto poradit ?
odpojil som lambdu,vytiahol poistku pal.cerpadla,zmenil predzapal...tu prikladam video...A este jeden dotaz..co je to za divny pisklavy zvuk ?
Tlak paliva 2bary pri startovani za studena.
https://www.youtube.com/watch?v=AzxD-GXE7V8
odpojil som lambdu,vytiahol poistku pal.cerpadla,zmenil predzapal...tu prikladam video...A este jeden dotaz..co je to za divny pisklavy zvuk ?
Re: Pomoc s13
a s cim konkretne potrebujes poradit? Tlak paliva 2bar na volnobehu je v poriadku.
Nechce vobec nastartovat,len toci a nenaskoci.raddy píše:a s cim konkretne potrebujes poradit? Tlak paliva 2bar na volnobehu je v poriadku.
Palivo tam jde?
Jiskru to hazi?
Auto mas kratce. Neni tam nekde skrytej tajnej vypinac do ktereho jsi nevedomky tuknul? Tohle me potkalo u maho auta.
Jiskru to hazi?
Auto mas kratce. Neni tam nekde skrytej tajnej vypinac do ktereho jsi nevedomky tuknul? Tohle me potkalo u maho auta.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
A to je prvy start po poskladani motora? Tusim ze bol este nedavno rozobraty.matus13 píše:POMOC SURNE S13
S8 cez tyzden, S13 cez vikend
ten zvuk asi bude unikajuca kompresia podla mna tesnenie alebo ventil
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak pozapojuj cos odpojilmatus13 píše:Nechce vobec nastartovat,len toci a nenaskoci.raddy píše:a s cim konkretne potrebujes poradit? Tlak paliva 2bar na volnobehu je v poriadku.
taky mi to přijde jako únik tlaku z válce.. z videa
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
dobre pozrem to teda.blázen píše:Tak pozapojuj cos odpojilmatus13 píše:Nechce vobec nastartovat,len toci a nenaskoci.raddy píše:a s cim konkretne potrebujes poradit? Tlak paliva 2bar na volnobehu je v poriadku.
taky mi to přijde jako únik tlaku z válce.. z videa
Zmeral som elektriku do vstrekovacov...ukazovalo mi to 6,2 voltov pri starte za studena. Po vypnuti klucika zo zapalovania to ukazuje 2volty a pomaly to klesa k nule...v manualy od auta som nenasiel zatial nic..neni to zle ukostrene ? Dakujem za odpovede.
Mam tam inak magicar a myslim ze je bordel v elektrike.
Mam tam inak magicar a myslim ze je bordel v elektrike.
pri zapnutom zapalovani je na vstrekoch 12v.
Okej viem kde hladat chybu dakujem za radu raddyraddy píše:pri zapnutom zapalovani je na vstrekoch 12v.
nejsem odbornik mel sem taky problem auto nechtelo nastartovat vymenil sem co se dalo a chyba byla v jednoce ale chip sem mel dobrej.Jednotku sem vymenil a auto jezdi
Diky moc,skusim ju vymenitThiep píše:nejsem odbornik mel sem taky problem auto nechtelo nastartovat vymenil sem co se dalo a chyba byla v jednoce ale chip sem mel dobrej.Jednotku sem vymenil a auto jezdi