P:Drobnosti na brzdy 300zx twin - PRODANO
P:Drobnosti na brzdy 300zx twin - PRODANO
Pakny na zadní brzdy ůplně nové a brzdové hadice teď nevím jestli zadek nebo předek...
Re: P:Drobnosti na brzdy 300zx twin
A cena 1000 za vše...
Mel bych zajem. ale pises hadicky ze nevis jestli predni nebo zadni.. na fotkach jsou vsechny 4 tak co plati? Nebo jsou fotky jen ilustracni? V tom pripade me jeste zajima jestli hadicky jsou opleteny nebo seriova guma
Hadice jsou na všechny brzdy opletený..
Značku nevím já jsem po pravdě jen prostředník pokud by byl zájem pošlu kontakt přímo na majitele..
Ale nejlépe pokud by to vzal někdo komplet..
Značku nevím já jsem po pravdě jen prostředník pokud by byl zájem pošlu kontakt přímo na majitele..
Ale nejlépe pokud by to vzal někdo komplet..
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
měl bych zájem vzhledem k potřebnýmu použití na Z32 brzdy - tak když myšák nebude chtít jsem v řadě :-)
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
hosi uz vcera sem majitely psal adresu at mi to posle cely...
200sx s13 sold,Eclipse 2g. sold,e36 sold,impreza gt sold,impreza wrx batoh sold,impreza wrx sold,impreza wrx sti sold,impreza gc8 sti sold,celica gt4 185 sold,e36 sold,eclipse gsx 1g. sold,lanevo 6 akt.,corolla e11 4x4 akt.
tak adresa telefonicky potvrzena zitra bude odeslano...
200sx s13 sold,Eclipse 2g. sold,e36 sold,impreza gt sold,impreza wrx batoh sold,impreza wrx sold,impreza wrx sti sold,impreza gc8 sti sold,celica gt4 185 sold,e36 sold,eclipse gsx 1g. sold,lanevo 6 akt.,corolla e11 4x4 akt.
Tak dik ze i pres muj zajem hend po zverejnen si to prodal nekomu jinymu..
asi nez se vycmrndnes tak ti to trva..kdyz neco chci resim...kdybych mel brecet pokazde kdyz mi na forum i jinde neco utece nic jinyho bych nedelal...
jen mi to prijde komicky.....zvlast kdyz je nekdo jen prostrednik...