Náběh turba , Intercooler
Náběh turba , Intercooler
Zdravím , chci se zeptat na optimální náběh sériového turba , na CA18DET . Mám tam sérii a přijde mi že cca od 2500 se chytá tak na půlku a zhruba od 4000-4500 začne tlačit na plno. Je to normální ?
A ještě jsem se chtěl optat na nějaké cenově rozumné IC na CAčko , žádný velký výkony , něco co dobře slouží a je odzkoušený a nestojí to moc peněz. Díky
A ještě jsem se chtěl optat na nějaké cenově rozumné IC na CAčko , žádný velký výkony , něco co dobře slouží a je odzkoušený a nestojí to moc peněz. Díky
Re: Náběh turba , Intercooler
Je to normalni.
IC Saab 9000. Pripadne Avia.
IC Saab 9000. Pripadne Avia.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
Koukal jsem na nějaký číny na aliexpressu , nechaj se sehnat okolo 3-4 tis. za celej set. Zkoušel to někdo ?
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Set bych nekupoval,já to mám po vzoru místních raději z nerezu a spojky se dají nařezat z gumové hadice př gumex.Ty samotné IC jsou jiná ,jenže ta cena podle mě jednou tolik naroste,určitě to blbě počítáš.Doprava daň ,a dlouhé čekání .
Našel jsem zajímavou stránku FMIC.CZ ,jsou to nějací poláci,tam mají levné IC ve stylu ebay ,ale nemám zkušenost jak to funguje s objednáním atd. A na raceshop.sk mají dobré ceny,akorat už ne vše je na skladě.
Třea ještě někdo dá nějakou referenci
Našel jsem zajímavou stránku FMIC.CZ ,jsou to nějací poláci,tam mají levné IC ve stylu ebay ,ale nemám zkušenost jak to funguje s objednáním atd. A na raceshop.sk mají dobré ceny,akorat už ne vše je na skladě.
Třea ještě někdo dá nějakou referenci
Fmic - objednávky celkem za takových 18-20tkč vždy placeno předem a nebyl žádný problém, a stejně tak komunikace po mailu (pro jistotu anglicky) bez problému a rychlá... teď už snad posílají do čr i na dobírku... Races netřeba představovat, tam taky vše ok a spokojenost a občas v balíku i něco navíc (turbo přívěšek na klíče, nálepky, races klíčenka atd...).
Když někomu řekneš, že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
Nissan X-trail T30
Nissan X-trail T30
Dík chlapy , koukal jsem na ty stránky a maj tam dobrý ceny. Určitě něco vymyslím.
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
A odkud máš intercooler ? Zajímalo by mě zda tyhle "noname" IC jsou všechny na jedno brdo,nebo je tam rozdíl ? Na tom FMIC třeba popisují,že mají nějaké novější učinější jádro.Tentýž romzměrově a vzhledově stejný IC se dá totiž v pohodě najít i jednou tak dráž.Fil píše:Fmic - objednávky celkem za takových 18-20tkč vždy placeno předem a nebyl žádný problém, a stejně tak komunikace po mailu (pro jistotu anglicky) bez problému a rychlá... teď už snad posílají do čr i na dobírku... Races netřeba představovat, tam taky vše ok a spokojenost a občas v balíku i něco navíc (turbo přívěšek na klíče, nálepky, races klíčenka atd...).
Jak to platíš převodem,paypal ?
Ahoj, IC se mi podařil sehnat nový na inzerát a je to taky "noname"... Co se týče jader, nejsem žádný odborník, ale to staré asi méně chladí a má menší odpad tlaku na výstupu a to nové přesně naopak, ale jak moc se to projeví se netroufám odhadnout. Toho z fmic bych se asi nebál a jestli je někde jinde za jednou tolik a je to doopravdy on (ten stejný), tak je to pouze marže a je hloupost platit víc než musíš... Platil jsem dříve převodem na ČR účet, ale asi se jim to nevyplatilo a poslední objednávku jsem platil už na PL účet, paypal nevedu a někde jsem četl, že jim nějak hapruje a na ten účet je to jistější... Jak jsem už psal, myslím, že teď už posílají i na dobírku do ČR, tak platbu možná netřeba řešit...
Když někomu řekneš, že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
Nissan X-trail T30
Nissan X-trail T30
z fmic.pl (fmic.cz) jsem objednával celej kit na CA. Platil jsem dobírkou. Ta vychazí na cca 400,- až do baráku. Já si ještě připlatil kilo navíc za dodání do 2 dnu. V Pondělí jsem objednal, v Úterý mi přišel mail , že odeslali....vr Čtvrtek zvonili DPD nebo tak něco s balíkem. Moje zkušenost je SUPER. Co jsem se tak pídil tak jsou to podobný IC jako na saabTuning .....jinak bych řekl že ty "chladící tělíska"(ty drátky) uvnitř IC jsou jemný a na husto naskládaný tak jak stojí v popisu na webu. Ještě nebyla možnost ho pořadně odskoušet ....ale po chvilce kravení na dvorku začátek IC teplej (vlažnej)...konec ledovej
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Také mám objednáno,jde to zaplatit i převodem normálně bez problému.Tak pak také poreferuju,už by měl být na cestě,hlavní výhoda že za ty prachy to mají fakt skladem a rychlá odezva.Jen mě teď mrzí že jsem si nevzal černou barvu,měl jsem si připlatit.
100Dik jaký IC sis vybral?velikost?
Jinak byl jsem se podivat v raceshopu,taky perfektní sklad,váhal jsem předtím zda nepořídít vodní IC,ale je to fakt veliké bago -> obnášelo by to potíže s umístěním,a s vodou a výměníkem si člověk do auta přidá snad tak 50kg ,nekecám Je to pěkný kus hliníku a daleko větší než si člověk představuje.Ale montáž je tak uřezat jednu stranu a navařit to rovnou na sácí manifold a klapku dát před něj
100Dik jaký IC sis vybral?velikost?
Jinak byl jsem se podivat v raceshopu,taky perfektní sklad,váhal jsem předtím zda nepořídít vodní IC,ale je to fakt veliké bago -> obnášelo by to potíže s umístěním,a s vodou a výměníkem si člověk do auta přidá snad tak 50kg ,nekecám Je to pěkný kus hliníku a daleko větší než si člověk představuje.Ale montáž je tak uřezat jednu stranu a navařit to rovnou na sácí manifold a klapku dát před něj
Chlapi , jak velký IC z toho FMIC jste objednávali na CAčko ?
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak já už ho mám doma není to teda na dvoukilo,ale jen ukázka jak vypadá - fmic.pl .Vzhledově pěkný kus hliníku,víc ale nevím co si o něm myslet,ať někdo porovná či napíše názor/srovnání s intercoolerem s ebay nebo odjinud.
Ten vnitřek mě trochu zklamal,že není ta voština v některých řadách až ke kraji,jinak je to asi v pohodě.
Ten vnitřek mě trochu zklamal,že není ta voština v některých řadách až ke kraji,jinak je to asi v pohodě.
ja jsem vzal celej ten kit na CA ......takže s tím velkým IC....ale ještě nemám pořádně odzkoušíno protož to nemám ještě na značkách (snad už brzo budou ) takže se uvidí časem .....holubrider píše:100Dik jaký IC sis vybral?velikost?