Zdravím,
Hledám někoho zkušeného z okolí Kladna či Prahy-západ kdo by mi pomohl s oživením a opravou mojí s13ky a předal mi pár zkušenosí o dvoukilech a automechanice.
Aktuálně nejezdí, půjde do servisu na inspekci, aby se zjistilo, co všechno se musí opravit nebo vyměnit. Přes zimu jen stála ale je v celkem dost slušném stavu. Motor je přidřený, proto bych potřeboval někoho kdo ho už rozebíral a vyzná se.
Nechce se mi dávat do servisu za nehorázný prachy, chtěl jsem se v ní šťourat převážně sám a dát si jí do kupy, chybí mi ale zkušenosti.
Beru to jako zábavu a výzvu, časově nespěchám. Najde se tu někdo kdo se jí se mnou ujme?
Pomoc s oživením s13
Re: Pomoc s oživením s13
Jestli nemas, zkusenosti tak by jsi mel asi lepsi sehnat si nejaky nahradni motor v dobrem stavu.
Jinak rozebrat motor je snadne. Horsi je slozit ho dohromady.
Jinak rozebrat motor je snadne. Horsi je slozit ho dohromady.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
-
- Member
Nad tim jsem taky premyslel
Jsem ale člověk co má rád výzvy, přeci jen bych se do toho s pomocí někoho zkušenějšího pustil raději osobně
Snad ne naivně, doufám, že tu najdu někoho, kdo není tak daleko, má i nějaké vybavení/garáž a pustil by se do toho z lásky i za pár peněz se mnou
Jsem ale člověk co má rád výzvy, přeci jen bych se do toho s pomocí někoho zkušenějšího pustil raději osobně
Snad ne naivně, doufám, že tu najdu někoho, kdo není tak daleko, má i nějaké vybavení/garáž a pustil by se do toho z lásky i za pár peněz se mnou
............pustil by se do toho z lásky i za pár peněz se mnou
Tak to je hustý, proč jsis nepořídil škodovku
Tak to je hustý, proč jsis nepořídil škodovku