Ahoj, tak mi to začalo rachtat když je tam zařazená rychlost, tak že předpokládám že se sype převodovka.. Máte někdo? Jestli jo napište mi kolik za ní.
Děkuju
K převodovku CA18DET
K převodovku CA18DET
Nissan 200sx s13 CA18DET
Re: K převodovku CA18DET
To se opravdu nikomu doma nevali převodovka?
A poradil by mi někdo jak vyndat ten napouštěci šroub aniž by se rozžvejkal? Dík
A poradil by mi někdo jak vyndat ten napouštěci šroub aniž by se rozžvejkal? Dík
Nissan 200sx s13 CA18DET
Mám doma jednu ale po nastartovaní neředila Začlo to ze dne na den
Stage 2 HD, Walbro, GT2560R 1Bar HKS actuator, HKS Hi-Power, VLSD, Vodní chladič Japspeed, Velkej IC, R33 brzdy,Nismo siláče, Komplet polyuretan ES, Japspeed Toe arm, MeisterR
-
- Member
Já možná taky mám kouknu měl bych mít 2kousky.
Já mám na tom šroubu navařenou tenkou matici, bez ožvejkání do kulata se nepovedlo ho povolit ani za boha.
Tak já se vám přiznám, jakej jsem retardér....
Když už jsme byli pod autem a snažili se dostat do převodovky (A potom co si to táta poslech mě začal přesvědčovat, že převodovka zní jinak)
Jme zjistili, že se vyklepali skoro všechny šrouby na výfuku a u turba a jeden z převodovky.
Tak se to dotáhlo a už mi chrastí jenom PZ kolo asi něco z ručkou (ale funguje) tak možná ložisko? nevím a už radši nebudu ani vynášet soudy
Ale ještě jedna rada by se mi hodila, tady v nějakým příspěvku padlo, že do převodovky patří 75w90 a v Kelly jim systém tvrdí 80w90 tak co tam mám při výměně nalít?
Když už jsme byli pod autem a snažili se dostat do převodovky (A potom co si to táta poslech mě začal přesvědčovat, že převodovka zní jinak)
Jme zjistili, že se vyklepali skoro všechny šrouby na výfuku a u turba a jeden z převodovky.
Tak se to dotáhlo a už mi chrastí jenom PZ kolo asi něco z ručkou (ale funguje) tak možná ložisko? nevím a už radši nebudu ani vynášet soudy
Ale ještě jedna rada by se mi hodila, tady v nějakým příspěvku padlo, že do převodovky patří 75w90 a v Kelly jim systém tvrdí 80w90 tak co tam mám při výměně nalít?
Nissan 200sx s13 CA18DET
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak jestli by se nasla nejaka ta prevodovka FUNKCNI tak bych po ni skocil, ta moje zakukala, zacala zvonit jak sekvence, pak zacala v otackach hodne vibrovat... tak bych nerad zkurvil novou keramickou spojku nebo nedej boze treba kliku... tak popripadne jestli nekdo mate "zdravou" prevodovku tak ji beru vsema deseti