Bee-r rev limiter prosím pomoc
Bee-r rev limiter prosím pomoc
Prosim pomoc namontovat jsem limiter a chová se nějak divně mám ho zapojený podle origo schématu Nissan. Je to jen v nastavení nebo jsem takovej blb a neumím to zapojit? Přikládám video.https://youtu.be/RC-4ephwj8I
Re: Bee-r rev limiter prosím pomoc
Up please hellp
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
prijde mi, ze jsi prohodil dva draty... prohod zlutej se zelenym...a nebo jsi koupil spatnou cinskou kopii a ma desku v pici no...
Když je prohodím tak nejde nastartovat jinak jsem kupoval na hpp.cz
HPP... takze bude asi platit ta druha moznost
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
no tak to je mi lito kamo, rozeber tu krabicku, a uvidis jestli tam je nejaka slozitejsi masivnejsi deska, nebo jen takova placicka s par obvodama... oni ty kopie v 90% nemakaj, ja nasal original a je to idiocie, mam to nastaveny tak ze to prska rychle mensi lisky, samo jde i to, ze to prskne jednou za vterinu a pul cca s vetsim gainem, a to pak litaj metrovy kreteni, ale hlavni duvod proc jsem si to dal ja je... ze mam diky tomu posunutej omezovac pod 7tis ot, a nevypina to palivo ale zapalovani, prijde mi to bezpecnejsi nez origo omezovac, at si kazdej rika co chce, staci to jen nastavit na ROZUMNY hodnoty
vypinanie zapalovania nie je v ziadnom pripade bezpecne.
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
prijde mi to porad lepsi nez vypnuti paliva...
mozno sa len nerozumieme, ako pisem, vypinanie zapalovania nie je v nijakom pripade bezpecne, tym padom nemoze byt menej bezpecne ako vypinanie paliva. vypnutim zapalovania sposobis nadmerny tepelny stres na vyfukove ventily a turbinu turba a v pripade ak su na ventiloch vahadla (sr20det napr.) tak aj mechanicky stres na vahadla. Bezny problem kombinacie sr20det a bee r su polamane vahadla ventilov kvoli mechanickemu stresu pochadzajuceho z horiaceho paliva pri vyfukovom cykle.
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
jo to nepopiram, ale radsi na svym CA18det budu mit bohatou smes pri omezovaci nez chudou, bohuzel tady nas kolega koupil fake Bee-r z hpp, kterej prodavaj za 4500 a pritom na ebayi nebo podobnejch strankach je asi za 1400, uplne ten stejnej, ja koupil original z druhy ruky, a nemuzu si stezovat
bohuzial, tvoje tvrdenie je zalozene na nezmysle, pretoze pri obmedzovaci ktory vypina palivo, nie je ziadna chudobna zmes. dalej, bohata zmes zmyva olej zo stien valcov a prenika do oleja. tvoje tvrdenie povedane inymi slovami: radsej si budem nicit motor a turbo ako by som sa nechal poucit.
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak mi vysvetli, jak je mozne, ze kdyz se pri omezovaci vypne palivo, tak nedojde k chude smesy ? ja si poradit klidne necham ale ta rada tu musi byt
púokud je to tak skodlive jak pises, tak ho tady kolegovi klidne prodam a za min nez HPP
púokud je to tak skodlive jak pises, tak ho tady kolegovi klidne prodam a za min nez HPP
Pokud se zastaví přívod paliva, tak opravdu žádná chudá směs nevznikne, neb nemá jak když je poměr směsi vzduch 100 a palivo 0. V tu chvíli motor nejede a ne, že by jel na chudou směs
presne tak...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
dekuji za vysvetleni, takze Bee-R bude na prodej