Čus všem, jelikož fórum už bohužel není tolik v kurzu, napadlo mě zkusit zažehnout nějakou aktivitu na FB... Skupina viz popisek, tak se kdyžtak přidejte, přece jen se toho asi dnes už víc dějě na FB
Snad to nepohorší místní adminy, v žádném případě to není snaha konkurovat fóru, které je věčnou a nenahraditelnou studnicí zkušeností a vědomostí Což myslím zcela vážně. FB má být taková doplňková rychlospojka pro místní členy.
LINK tady: https://www.facebook.com/groups/SXOCCZ/
FB skupina/poradna/...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
FB skupina/poradna/...
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Re: FB skupina/poradna/...
Fuck the FB. God save the 200sx.cz
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Taky nemám FB moc rád a nejradši bych ho zrušil, ale na tyhle urgentní krávoviny je to zdaleka nejlepší, co si budem povídat... Kdyz si člověk pohlídá, co se mu má zobrazovat a koho si přidává, dá se to
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
Na FB je to hezké zpestření, funguje to opravdu rychle. Je super že tam dá spousta lidí auto které na forech nejsou k vidění nebo je třeba ani někdo nezná. Ten nápad se mi líbí.
Každopádně 200sx forum je pro mě zlatej grál, je tu sposta informací, přehledné, chytrý lidi co umí poradit , mám to tu rád , týdně jsem chodím ze zvědavosti co je nového i když to bývá stejné
Každopádně 200sx forum je pro mě zlatej grál, je tu sposta informací, přehledné, chytrý lidi co umí poradit , mám to tu rád , týdně jsem chodím ze zvědavosti co je nového i když to bývá stejné
Stage 2 HD, Walbro, GT2560R 1Bar HKS actuator, HKS Hi-Power, VLSD, Vodní chladič Japspeed, Velkej IC, R33 brzdy,Nismo siláče, Komplet polyuretan ES, Japspeed Toe arm, MeisterR
FB nemám a nepřipadne mi že mi v životě něco chybí.
Menší aktivita na fóru je způsobena že členové stárnou a mají jiné priority. Málo mladých kluků si pořídí veterána S13 takže už není tolik mladé krve.
Já mám aut hodně ale nebaví mě vysedávat u fór a vypisovat, raději jsem v dílně a něco dělám.
Menší aktivita na fóru je způsobena že členové stárnou a mají jiné priority. Málo mladých kluků si pořídí veterána S13 takže už není tolik mladé krve.
Já mám aut hodně ale nebaví mě vysedávat u fór a vypisovat, raději jsem v dílně a něco dělám.