Předstih
Re: Předstih
Seriový, protože s tím mapa nejspíš počítá (nevěřím, že by někdo dělal mapu pro jinak nastavený cas), když jakkoli změníš základní "mechanický" předstih(fyzické nastaveni casu), posuneš celou mapu... O svíčkách tu toho je dost, stačí to najít, myslím, že budou stačit 7čky...
Když někomu řekneš, že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
Nissan X-trail T30
Nissan X-trail T30
Mám dotaz,
na motoru je nastaveno CAS uplne do leva. Chtel jsem to nastavit na origo hodnotu, ale motor jinak nejede. Bohuzel moc toho o motoru nevim, takze jestli je tam nejaky cip, nebo podobne ptakoviny. Jen co vim tak turbo tlacilo 1bar. Chci to tenhle rok zprovoznit a zda se mi to divne. Dnes jsem se koukal do jednotky a ze by tam bylo letovano se nezda.
Kdyby nekdo vedel?
CA18DET
Diky.
na motoru je nastaveno CAS uplne do leva. Chtel jsem to nastavit na origo hodnotu, ale motor jinak nejede. Bohuzel moc toho o motoru nevim, takze jestli je tam nejaky cip, nebo podobne ptakoviny. Jen co vim tak turbo tlacilo 1bar. Chci to tenhle rok zprovoznit a zda se mi to divne. Dnes jsem se koukal do jednotky a ze by tam bylo letovano se nezda.
Kdyby nekdo vedel?
CA18DET
Diky.
Sil80 - car for fun
je o zub posunuty rozvod
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
mam stejnej nazor jako raddy... budou o zub spatne rozvody
rovno to urob, spocitaj zuby medzi vackami a vyf. vackou a remenicou podla navodu, ak sa ti bude zdat ze to mas spravne, pocitaj dovtedy kym nenajdes kde to je posunute...