já vím blbá otázka ale nevalí se n?komu doma tyhle sv?tla?
Kouki :D
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
zorro píše:Hehehe šance, že se n?komu budou válet na p?d? v ?R je asi tak vysoká, jako to, že Silvia Saint je ješt? panna.
Copak ty svetla, ale to super kridelko
Taky by jsi mohl sehnat to kridlo Zorro? Za kolik? A jen tak pro zajimavost kolik by staly ty svetla? Ja vim kde to kridlo sehnat za cca 7000Kc.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
jo na n?meckým ebayu na to ?lov?k m?že zapomenout když se jedná o takový v?ci jako kouki(ty byly na konci mám dojem za 650? pry? což je celkem pálka ),t28bb,SR20DET motor atd.,ta n?mecká komunita si takový v?ci hlídá takže bez šance,jsem byl rád když se m? pvedli vydražit folie na tachec do 300km/h za celkem slušný prachy ),takže asi nezbyde nic jinýho než je nechat dotáhnout p?es rybník,stejn? plánuju na vánoce bodykit tak to sfouknu i s t?ma sv?tlama a bude
ale aspo? jsem se zeptal,?lov?k nikdy neví
Petr
ale aspo? jsem se zeptal,?lov?k nikdy neví
Petr
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ja vím vsechno jde Ale co ta cena? Za kolik jsi shopny sehnat to kridlo????????zorro píše:935Baby: to víš, že by to šlo...
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche