Tlak v pneumatikach
- tamo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tlak v pneumatikach
Caute!
Chcel by som vediet na aky tlak hustiste pneumatiky? Ja som to v manualy nenasiel a ani v aute to nieje nikde napisane. Zatial davam na vsetky na 2,1 MPa.
Diky.
PS mam pneu. 205/60 - 15
Chcel by som vediet na aky tlak hustiste pneumatiky? Ja som to v manualy nenasiel a ani v aute to nieje nikde napisane. Zatial davam na vsetky na 2,1 MPa.
Diky.
PS mam pneu. 205/60 - 15
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem po tom jeden cas patral, nakonec jsem to nasel na www.sxoc.co.uk/vbb (UK forum o S13) pozdeji videl na vlastni oci na jedne S13, ne na moji
Tovarni hodnoty pro pneu 195/60 R16:
predni: 2.0 Atm (bar)
zadni : 2.3 Atm, pri plnem obsazeni nebo pri 3 osobach prifouknout zadni na 2.5 mozna 2.6
Na ridicove strane je u original auta nad zamkem u dveri nalepka s temito informacemi.
Tovarni hodnoty pro pneu 195/60 R16:
predni: 2.0 Atm (bar)
zadni : 2.3 Atm, pri plnem obsazeni nebo pri 3 osobach prifouknout zadni na 2.5 mozna 2.6
Na ridicove strane je u original auta nad zamkem u dveri nalepka s temito informacemi.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
AHRA Hradec Kralove, ale den potom co jsem to tam dal jsem se od kamarada dozvedel ze to nejsou zrovna odbornici, vybrousili mu kliku u 350 Jawy sikmo a rikal ze se mu 6x kousla nez ji naucil choditdoublejay píše:Kam jsi ho daval na tu opravu a co to bude predbezne stat??? Planuju taky generalku, ale tady okolo nikdo schopny neni...
tak doufam ze tohle dopadne dobre, meli by na to davat snad pul roku zaruku ... cena temer smesna (kdyz nazapocitam tesneni) 1745,- hlavni + ojnicni loziska, 1000,- vybrus , nevim co si budou uctovat za slozeni ... musim je to nechat slozit kvuli zaruce ... tusim sem nekde cetl 2000 za cely motor a ja tam mam polomotor ... uvidime ... trbea vse dobre dopadne a me problemy nadobro skonci
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
z vlastni zkusenosti - nechod do zakruty s jistotou ( muzes se pak kurva divit, co udela bordel na ceste, nebo nocni mrazik...
na to ani nafoukany gumy nepomahaji, kdyz je to do prikopy metr (
Vinova S13 - 1990
T25 - 0,8bar , kat už neny, BOV MK II - Minulost... rad vzpominam, 200sx je bezva auto
------------------------------------
ale ted si vozim prdel v XEDOS 9 2,5 V6 - 4WS
a trosku mene z ni boli zada
T25 - 0,8bar , kat už neny, BOV MK II - Minulost... rad vzpominam, 200sx je bezva auto
------------------------------------
ale ted si vozim prdel v XEDOS 9 2,5 V6 - 4WS
a trosku mene z ni boli zada
- tamo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Diky za varovanie. S plynom narabam jemne, hlavne v zakrute. Auto mam este kratko. Tak ho zatial spoznavam. A to je pravda ked je blato alebo je namrznuta cesta, tam mi nafukane gumy na hocijaky tlak nepomozu. Ale viem co je to jazdit na podhustenych plastoch a to je na zadku citit. Poznam to aj zo skodovky a citil som to ja na dvestovke, ked som tam mal tlak 2,0-2,1.Petr píše:z vlastni zkusenosti - nechod do zakruty s jistotou ( muzes se pak kurva divit, co udela bordel na ceste, nebo nocni mrazik...