(((((( 10-9-6-7 To když jsem vid?l, zak m? málem omejvali. Tak jsem se rozhodl že nechám zpravit tu kliku a zbavím se toho dokud se to ješt? hýbe
(((((( 10-9-6-7 To když jsem vid?l, zak m? málem omejvali. Tak jsem se rozhodl že nechám zpravit tu kliku a zbavím se toho dokud se to ješt? hýbe  (( Ale nedalo mi to, tak jsem se pídil po možnostech. Jak jsem psal, tak d?lám takovou menší rekonstrukci bytu, takže AHRA a jejich 30k nep?ichází naprosto v úvahu. Nakonec jsem našel ?loví?ka, kterej mi ud?lá uložení kliky a nový kroužky za 7000,- Tak jsem si to rozmyslel. Prost? nemám to srdce se s 200SX rozlou?it a když vemu v úvahu, že po p?ekroužkování se mi zvedne výkon, sníží spot?eba a celkov? zlepší chod motoru, tak si myslím že d?lám správn?.
(( Ale nedalo mi to, tak jsem se pídil po možnostech. Jak jsem psal, tak d?lám takovou menší rekonstrukci bytu, takže AHRA a jejich 30k nep?ichází naprosto v úvahu. Nakonec jsem našel ?loví?ka, kterej mi ud?lá uložení kliky a nový kroužky za 7000,- Tak jsem si to rozmyslel. Prost? nemám to srdce se s 200SX rozlou?it a když vemu v úvahu, že po p?ekroužkování se mi zvedne výkon, sníží spot?eba a celkov? zlepší chod motoru, tak si myslím že d?lám správn?.Nebo ne???? :-)))))