Az to teda budes mit v planu objednavat, tak bys mohl hodit do "hromadne koupe" vlakno.
 Snad by se naslo par lidi, co by to chteli.
  Snad by se naslo par lidi, co by to chteli.Ja se hlasim.

V principe sa da povedat, ze staci mat tlakomer oleja. Ak sa olej prehreje nad jeho limit, tak je redsi a straca tlak a je to vidiet na tlakomeri (mam to odskusane, prehrial som v lete na sprintoch olej a tlak na volnobehu klesol takmer na 0......)milonovo píše:Já myslím že údaj o teplot? oleje není ani tak d?ležitý,protože pokud se n?jak extrém? nezah?ívá voda,bude asi vše v po?ádku,spíš bych ?ešil ?idlo tlaku oleje,který je naopak zásadní.
no já bych ?ek, že je spíš hpdn? d?ležitý ... když to trochu honíš tak teplota leze hodn? nahoru a když vyleze moc, je dobrý nechat motor pomalejšim tempem trochu nahoru ... když sem postavil auto a ješt? nem?l zapojený budíky, tak sem se šel projet - a né že bych to tak moc honil a když sem se vrátil, zapnul budík a olej ukazoval 115° ...raddy píše:V principe sa da povedat, ze staci mat tlakomer oleja. Ak sa olej prehreje nad jeho limit, tak je redsi a straca tlak a je to vidiet na tlakomeri (mam to odskusane, prehrial som v lete na sprintoch olej a tlak na volnobehu klesol takmer na 0......)milonovo píše:Já myslím že údaj o teplot? oleje není ani tak d?ležitý,protože pokud se n?jak extrém? nezah?ívá voda,bude asi vše v po?ádku,spíš bych ?ešil ?idlo tlaku oleje,který je naopak zásadní.