ja jsem taky pro, navrh pro web mi prijde dobrej a samolepku na aute uz mam takze ji aspon nebudu muset menit :-) takze souhlas a myslim ze tenhle topic pokud tedy nikdo nema dalsi namitky by sme mozna uz mohli uzavrit co vy na to?
nitros píše:ja jsem taky pro, navrh pro web mi prijde dobrej a samolepku na aute uz mam takze ji aspon nebudu muset menit :-) takze souhlas a myslim ze tenhle topic pokud tedy nikdo nema dalsi namitky by sme mozna uz mohli uzavrit co vy na to?
souhlas..
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
vypada to velmi dobre jen co se tyka nalepky, co maj delat ty co jsou tady jenom kratkou dobu? (jako treba ja) nalepku nemam a ani sem ji nikdy nevidel
otasTM píše:vypada to velmi dobre jen co se tyka nalepky, co maj delat ty co jsou tady jenom kratkou dobu? (jako treba ja) nalepku nemam a ani sem ji nikdy nevidel
nepropadej panice..
p?ivezu n?jaký nálepky na sraz..
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
otasTM píše:vypada to velmi dobre jen co se tyka nalepky, co maj delat ty co jsou tady jenom kratkou dobu? (jako treba ja) nalepku nemam a ani sem ji nikdy nevidel
jelikož jsem ty nálepky nechal d?lat a v?era jsem na n? náhodou koukal, že jich aspon ješt? 10 mám jak do interieru tak na auto...na sraz je samozdžejm? vemu
kdybys ji ale nutn? cht?l, sta?i napsat zprávu s adresou a pošlu ti je poštou v obálce