240sx cabrio na prodej
Ja tiez mam dost problemy sa dostat na 10 litrovu spotrebu.... V meste som vzdy medzi 11-13litrov... Jedine kedy sa dostanem pod 10 je mimo mesta na dialnici a aj to musim mat lahku nohu, ale potom sa dostanem hravo nieco pod 9 litrov.... Ale je to  malokedy. Tiez som si zo zaciatku myslel, ze mi to musi niekde tiect. Natankoval som a ta rucicka nadrze isla sakra rychlo dolu.. Ale stoji to za ty praxy    

- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Já se 240sx jezdil tak za 15 litr?...bawo když jede po dálnici t?ch 130 tak to zvládne za 8...  jen je t?eba hlídat budík který ukazuje spot?ebu... 

superb 2004 1,9tdi chiped..  brzy k prodeji.. 
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod

GO motorů CA18DET etc..
- 
				hadzin
Pánové to auto je na prodej stále od p?vodního majitele jenom to stálo p?es zimu v garáži.A jenom pro orientaci to jezdí kolem 10-11 litr?.To pro ty co blábolej blbosti o závratný spot?eb?.A hlavn? jsem úpln? hotovej z toho,že když je tu n?co na prodej,tak se ozve nejvíc pakáren který a?koli o tu v?c zájem nemají tak aspo? napíšou že je to na hovno p?íp.že nic horšího neznaj.Se svejma inteligentníma radama a názorama se s námi pod?lte v pokecu a né v bazaru.Ten kdo to pochopil tomu dík a ten kdo to stále nechápe toho je mi líto

- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
možná si to nepochopil, ale todle je diskuzní forum, a auto sem nedal majitel s cílem prodat, ale já a to jenom pro zajímavost, protože mi bylo jasný, že ho odsud stejn? nikdo nekoupí. A jestli nám chceš radit, jak se tu máme chovat, tak se alespo? zaregistrujhadzin píše:Pánové to auto je na prodej stále od p?vodního majitele jenom to stálo p?es zimu v garáži.A jenom pro orientaci to jezdí kolem 10-11 litr?.To pro ty co blábolej blbosti o závratný spot?eb?.A hlavn? jsem úpln? hotovej z toho,že když je tu n?co na prodej,tak se ozve nejvíc pakáren který a?koli o tu v?c zájem nemají tak aspo? napíšou že je to na hovno p?íp.že nic horšího neznaj.Se svejma inteligentníma radama a názorama se s námi pod?lte v pokecu a né v bazaru.Ten kdo to pochopil tomu dík a ten kdo to stále nechápe toho je mi líto
- 
				hadzin
Nejedná se o diskutování o tomto konkrétnim aut? ale nap? ty prodáváš hezký kola a místo zájemce jsou pouze odpov?di typu:to jsou ty nejhorší na sv?t?,kamarád je m?l.....Nebo snad n?kdo z t?chto rádc? má,nebo se v?bec n?kdy svezl ve 240 v cabriu?Dost pochybuji.Já m?l obojí tak m?žu mluvit.A tvrdej o?íšek to je ob?as každej zvláš? Rychlý Hadžín.

- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
ne opravdu asi v cabriu odsud mnoho lidí nejelo,... ale my kritizovali motor ne kaslu,... ale svezení v tomhle cabriu nemusí být v?bec špatné, ikdyž bude celková hmotnost auta v?tší než u normálního takže to bude žrát víc a h??e to pojede,ale nechci nikomu brát jeho názory,.. ani nechci nikoho naštvat, jsou to jen fakta,i opak m?že být pravdou,..víš jak,..  sme iba lidi...
 sme iba lidi...  

sme iba lidi...
 sme iba lidi...  
superb 2004 1,9tdi chiped..  brzy k prodeji.. 
GO motorů CA18DET etc..

GO motorů CA18DET etc..

a to jsem se nenechal mnohdy ani vyprovokovat
 a to jsem se nenechal mnohdy ani vyprovokovat