To jo, on je neuv??itelnej stav a "neuv??itelnej stav"Ondrey píše:.. to rozhodn?.. zvláš?, jestli je to v tom neuv??itelnym stavu..Barbucha píše:Možná je to automat. Ty byly slabší a m?ly okolo 190Kw. Ale za tu cenu bych se bál kupovat Z32. To by taky mohl ?lov?k nakonec zaplakat
300ZX
Myslim ze je celkem jasny ze jsou to ilustracni fota. P.S. tady jich je jeste par, jednoho vazne hezkyho kousku http://maxima.cardomain.com/id/bem7738
Kdyby to byl on, tak už je dávno prodaný. To jsem tam dal jen jako p?íklad ?emu všemu se dá ?íkat neuv??itelný stav Jinak cena Z32 v dobrý kondici u nás pod 300tisíc moc nep?jde. Je to škoda, protože by jich tu jinak bylo víc. Podle mýho je to jedno z nejhez?ích aut jaký kdy Nissan vyrobil....teda samoz?ejm? po SXAnonymous píše:M? ten obrázek naho?e nep?idá focený u nás Je to tedy ten nissin který prodává nebo jen ilustra?ní foto ?
s tou cenou mas recht, mne sa z32 tiez velmi paci, je to este viac hardcore sportak ako 200sx, ale ked uz mam ten airbrushBarbucha píše:Kdyby to byl on, tak už je dávno prodaný. To jsem tam dal jen jako p?íklad ?emu všemu se dá ?íkat neuv??itelný stav Jinak cena Z32 v dobrý kondici u nás pod 300tisíc moc nep?jde. Je to škoda, protože by jich tu jinak bylo víc. Podle mýho je to jedno z nejhez?ích aut jaký kdy Nissan vyrobil....teda samoz?ejm? po SXAnonymous píše:M? ten obrázek naho?e nep?idá focený u nás Je to tedy ten nissin který prodává nebo jen ilustra?ní foto ?
Já myslím že jako sportovn?jší se dá brát spíš ta 200SX. To t?íkilo je sice siln?jší, ale je to t?žký pohodlný kupátko. 200SX je asi nejlepší volba na drift a když se hezky ud?lá, tak je to taky fešákraddy píše:s tou cenou mas recht, mne sa z32 tiez velmi paci, je to este viac hardcore sportak ako 200sx, ale ked uz mam ten airbrushBarbucha píše:Kdyby to byl on, tak už je dávno prodaný. To jsem tam dal jen jako p?íklad ?emu všemu se dá ?íkat neuv??itelný stav Jinak cena Z32 v dobrý kondici u nás pod 300tisíc moc nep?jde. Je to škoda, protože by jich tu jinak bylo víc. Podle mýho je to jedno z nejhez?ích aut jaký kdy Nissan vyrobil....teda samoz?ejm? po SXAnonymous píše:M? ten obrázek naho?e nep?idá focený u nás Je to tedy ten nissin který prodává nebo jen ilustra?ní foto ?
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
To se ale pleteš. Z32 se d?lá od roku 1990. Možná že se v devadesátým vyrobilo ješt? pár Z31, ale model 90 se bere jako ten nov?jšíZ 31 píše:Samý blafy,víte prd! Z32 se jela až od roku 91 a m?la ve verzi s twin turbem 208 kw s manuálem a 197 kw s automatem. Je to Z 31. A pro? by nemohla bejt v takovém stavu? Cht?l bych vid?t vás,jak popisujete svoje auta....
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
300ZX twin turbo ozna?ení Z32 s motorem typu VG 30 DETT za?al být vyráb?n na p?elomu let 89/90 stal se údajn? nejprodávan?jším spor?ákem na sv?t?... Je to boží kára,myslím že sen mnoha znás tady,... pravd?podobn? p?jde upravit výkonov? hodn? vysoko,... už tak 372 N.m/3600ot musí zarvat p?kn? do sedla
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
Já sem v n?m jel a musím ?íct že je to krásný svezení. A má asi nejhez?í interiér ze všech aut ve kterých jsem sed?l.blázen píše:300ZX twin turbo ozna?ení Z32 s motorem typu VG 30 DETT za?al být vyráb?n na p?elomu let 89/90 stal se údajn? nejprodávan?jším spor?ákem na sv?t?... Je to boží kára,myslím že sen mnoha znás tady,... pravd?podobn? p?jde upravit výkonov? hodn? vysoko,... už tak 372 N.m/3600ot musí zarvat p?kn? do sedla
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak sem mu poslal sms a napsal mi:Je to Z31 ale je daleko hez?í než klasická 31,má upravený zadek a blatnikama ve stylu korvety.Alu 17 s límcem 12cm, je prej super,...vyžebrám fotky
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..