Poradite prosim nekdo, jak ,kde a za kolik na vyssi vykon?

Nez zacnes zvysovat vykon, daj do poriadku motor a turbo.Pjuvl píše:Ahoj vsichni, nedavno jsem si poridil tohle auticko za snad docela dobrou cenu, ale neco malinko klepe v motoru(dela to az po ujeti zhruba 20km) a nevim, co to je. V sani mam trochu oleje, takze to bude chtiti asi jine turbo. Jsem pripravenej na generalku, ale nevim kde sehnat treba pisty. Cetl jsem si neci clanek, ze kupoval kovany. V cem je jejich vyhoda? Chtel bych jit s vykonem trosku vys, ale nevim na co se mam pripravit.
Poradite prosim nekdo, jak ,kde a za kolik na vyssi vykon?
 stage1 chipu
 stage1 chipu  .
 .Tak v tom pripade vsetko vyssie popisane ostava v platnosti plus:Pjuvl píše:Prave ze jsem myslel jit s vykonem o neco vys, nez seriove turbo.
he,he,he, vy ste rypaciMartin_534 píše:no ber to tak, že raddy na tom pracuje několik let a vy to chcete mít za večer :-)Hynek píše: připrav se na nejhorší
Raddy je jediný štastlivec z fora (nejspíš jediný v Ceskoslovensku, který tuto úpravu dotáh úspěšně do konce, ale ani on není bez problémů ...

Moj jediny problem su tie zvody, no co uz, niekdo musel byt prvy co to kupil, keby sm vtedy vedel co viem dnes.....
 Moj jediny problem su tie zvody, no co uz, niekdo musel byt prvy co to kupil, keby sm vtedy vedel co viem dnes.....