ECU se STAGE 3
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
ECU se STAGE 3
STAGE3 zadelany v ECU ... vyzkouseny, funkcni ... cena 7000,- i s ECU
Re: ECU se STAGE 3
clovece, vykradol si nejaky konkurencny 200sx tuning klub?:) Ake su tie stage 1 a 3 cipy(pre aky typ turba a uprav atd...)?k474ny píše:STAGE3 zadelany v ECU ... vyzkouseny, funkcni ... cena 7000,- i s ECU
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
STAGE 3 je od tebe ;-) Ja jsem katany a nejde se mi zalogovat na starou prezdivku ... nevim proc ...raddy píše:clovece, vykradol si nejaky konkurencny 200sx tuning klub?:) Ake su tie stage 1 a 3 cipy(pre aky typ turba a uprav atd...)?k474ny píše:STAGE3 zadelany v ECU ... vyzkouseny, funkcni ... cena 7000,- i s ECU
tak tym sa hodne veci vysvetluje preco to vlastne vsetko predavas, tie zvody atd....si zrusil auto? (sorry ak som mimo obraz, to ta dovolenka )k474ny píše:STAGE 3 je od tebe ;-) Ja jsem katany a nejde se mi zalogovat na starou prezdivku ... nevim proc ...raddy píše:clovece, vykradol si nejaky konkurencny 200sx tuning klub?:) Ake su tie stage 1 a 3 cipy(pre aky typ turba a uprav atd...)?k474ny píše:STAGE3 zadelany v ECU ... vyzkouseny, funkcni ... cena 7000,- i s ECU
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
rusim auto ... nemam uz na to ted vubec cas, naladu, ani penize, potrebuju to rozprodat domplet vsechno a pocitam ze dalsi 200sx si poridim pristi nebo prespristi rok ... mel jsem s tim porad problemy a problemy ... bylo to uz neunosny ... Turbo ma ode me Belmondo i s vyfukem a libuje si jak mu to jede mrzi me to moc, ale tohle auto se proste nepovedlo ... priste uz to vyjde