ECU se STAGE 3
- 
				Katany
- user
- Kontaktovat uživatele:
ECU se STAGE 3
STAGE3 zadelany v ECU ... vyzkouseny, funkcni ... cena 7000,- i s ECU

Re: ECU se STAGE 3
clovece, vykradol si nejaky konkurencny 200sx tuning klub?:) Ake su tie stage 1 a 3 cipy(pre aky typ turba a uprav atd...)?k474ny píše:STAGE3 zadelany v ECU ... vyzkouseny, funkcni ... cena 7000,- i s ECU
- 
				Katany
- user
- Kontaktovat uživatele:
STAGE 3 je od tebe ;-) Ja jsem katany a nejde se mi zalogovat na starou prezdivku ... nevim proc ...raddy píše:clovece, vykradol si nejaky konkurencny 200sx tuning klub?:) Ake su tie stage 1 a 3 cipy(pre aky typ turba a uprav atd...)?k474ny píše:STAGE3 zadelany v ECU ... vyzkouseny, funkcni ... cena 7000,- i s ECU
tak tym sa hodne veci vysvetlujek474ny píše:STAGE 3 je od tebe ;-) Ja jsem katany a nejde se mi zalogovat na starou prezdivku ... nevim proc ...raddy píše:clovece, vykradol si nejaky konkurencny 200sx tuning klub?:) Ake su tie stage 1 a 3 cipy(pre aky typ turba a uprav atd...)?k474ny píše:STAGE3 zadelany v ECU ... vyzkouseny, funkcni ... cena 7000,- i s ECU
 preco to vlastne vsetko predavas, tie zvody atd....si zrusil auto? (sorry ak som mimo obraz, to ta dovolenka
  preco to vlastne vsetko predavas, tie zvody atd....si zrusil auto? (sorry ak som mimo obraz, to ta dovolenka  )
 )- 
				Katany
- user
- Kontaktovat uživatele:
rusim auto ... nemam uz na to ted vubec cas, naladu, ani penize, potrebuju to rozprodat domplet vsechno a pocitam ze dalsi 200sx si poridim pristi nebo prespristi rok ... mel jsem s tim porad problemy a problemy ... bylo to uz neunosny ... Turbo ma ode me Belmondo i s vyfukem a libuje si jak mu to jede  mrzi me to moc, ale tohle auto se proste nepovedlo ... priste uz to vyjde
 mrzi me to moc, ale tohle auto se proste nepovedlo ... priste uz to vyjde