/ Ví tedy někdo kde sehnat tonované sklo s clonou nahoře ??? Má někdo zkušenosti s výměnou skla ???
/ Ví tedy někdo kde sehnat tonované sklo s clonou nahoře ??? Má někdo zkušenosti s výměnou skla ???Celni sklo tonovane se clonou
Celni sklo tonovane se clonou
Takže, zkřížil jsem cestu jednomu zbloudilému šutru a mám o starost navíc. Ptal jsem se na opravu a všude mi tvrdí, že bez výměny bausetu to /6000/ nejde ale já si myslím že ano, /jde to na primeře tak proč by ne u 200sx/ ale co mne trápí víc nemůžu sehnat sklo s clonou nahorě. Už druhej autosklář mi zarytě tvrdí, že prej nejde sehnat, nedělá se ap. Mám podezření, že všechny nabízený skla jsou z polska. Jsou takový "Moc průhldený  / Ví tedy někdo kde sehnat tonované sklo s clonou nahoře ??? Má někdo zkušenosti s výměnou skla ???
/ Ví tedy někdo kde sehnat tonované sklo s clonou nahoře ??? Má někdo zkušenosti s výměnou skla ???

/ Ví tedy někdo kde sehnat tonované sklo s clonou nahoře ??? Má někdo zkušenosti s výměnou skla ???- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
No vida že jde sehnat já to věděl ..., ale já bych to rád spláchnul přes pojišťovnu  /potřebuji doklad /  tip na nový nemáš ???
 tip na nový nemáš ???
Jak jsem tak koukal po netu tak na japonce obecne se neda sehnat levnejsi nez 6000 + 1500 vymena takze jsem nejenom bez clony + nápisu nissan ale i bez 3000
Takže rada pro ty co přemýšlí o připojištění čelního skla dejte si to tak na 15000

tip na nový nemáš ???
 tip na nový nemáš ???Jak jsem tak koukal po netu tak na japonce obecne se neda sehnat levnejsi nez 6000 + 1500 vymena takze jsem nejenom bez clony + nápisu nissan ale i bez 3000

Takže rada pro ty co přemýšlí o připojištění čelního skla dejte si to tak na 15000

Naposledy upravil(a) Conrad dne 10.08.2005, 17:17, celkem upraveno 1 x.

- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak si to nech zaplatit rozpočtem a máš to :-)Conrad píše:No vida že jde sehnat já to věděl ..., ale já bych to rád spláchnul přes pojišťovnu /potřebuji doklad /tip na nový nemáš ???
Jak jsem tak koukal po netu tak na japonce obecne se neda sehnat levnejsi nez 6000 + 1500 vymena takze jsem nejenom bez clony + nápisu nissan ale i bez 3000