Tak jeste zkus vydloubnout tu cernou umelohmotnou zaslepku na CAS se znakem misaka, prstem pritlac na stred CAS pod tou zaslepkou a pootoc celym CASem tam a zpet. Ten stred by se nemel vubec hnout. Pokud se otaci, je vule mezi CASem a vackou, a predstih si dela co chce...Katany píše:jestli myslis ten mrzak kterej je tam kvuli tomu aby sel nasadit CAS tak jak tam ma byt tak ten tam je a je ok ...
Taky jsem zjistil, ze jsem nemel stejny predstih na 1. a 4. valci, rozdil byl asi 12stupnu., 2. a 3. byl ok...pomohla vymena a motor byl mnohem klidnejsi...

nevim, jestli jsem mel na to smulu, ale u jedne vacky se mi ten kolik ulomil, u druhe nebyl a kdyz jsem shanel jinou, mela ho az asi 4. na vrakaci...
 nevim, jestli jsem mel na to smulu, ale u jedne vacky se mi ten kolik ulomil, u druhe nebyl a kdyz jsem shanel jinou, mela ho az asi 4. na vrakaci... 

. CAS(stred pod zaslepkou) se nesmi pootacet vzhledem ke stojici vacce. Samozrejme se otaci rovnocene s vackou pri behu motoru.
 . CAS(stred pod zaslepkou) se nesmi pootacet vzhledem ke stojici vacce. Samozrejme se otaci rovnocene s vackou pri behu motoru.

po vacce se ti zeptam mam svuj osobni typ kde by mohla jedna prebyvat ....
  po vacce se ti zeptam mam svuj osobni typ kde by mohla jedna prebyvat ....