kua kua, nevím jestli dojedu protože možná pojedu do kh (nemocnice) dcera spadla ze stromu a má naštíplý 4 obratle (kráva pitomá ) kdyby nebyla moje tak bych ju ještě dobil
Kentoya píše:kua kua, nevím jestli dojedu protože možná pojedu do kh (nemocnice) dcera spadla ze stromu a má naštíplý 4 obratle (kráva pitomá ) kdyby nebyla moje tak bych ju ještě dobil
.. no tě buch! držíme palce, a? je to v pohodě..
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
takže sraz se zase nevydařil, účast byla tradiční, jako na všech letošních srazech
za účast děkuji všem zůčasněným, v příštím roce se snad sejdeme v hojnějším počtu
tak dcerka bude ok 3 týdny bude v nemocnici, potom půl roku bude chodit v korzetu (3 měsíce furt, potom s přestávkama at si hrb zvyká) no a pak by to melo být ok akorát je pravděpodobný, že to bude celej život pobolívat (no holt je to kačena, nahovno leze na stromy)
Kentoya píše:tak dcerka bude ok 3 týdny bude v nemocnici, potom půl roku bude chodit v korzetu (3 měsíce furt, potom s přestávkama at si hrb zvyká) no a pak by to melo být ok akorát je pravděpodobný, že to bude celej život pobolívat (no holt je to kačena, nahovno leze na stromy)
no alespoň že tak ...
btw. měl jsem pro tebe ten zámek s týhlama a klikou, ale nikdo s moraváků se neukázal, tak jsem si ho zase odvez a pro andera jsem něl plast do dveří a potkal ho stejnej osud
Kentoya píše:tak dcerka bude ok 3 týdny bude v nemocnici, potom půl roku bude chodit v korzetu (3 měsíce furt, potom s přestávkama at si hrb zvyká) no a pak by to melo být ok akorát je pravděpodobný, že to bude celej život pobolívat (no holt je to kačena, nahovno leze na stromy)
no alespoň že tak ...
btw. měl jsem pro tebe ten zámek s týhlama a klikou, ale nikdo s moraváků se neukázal, tak jsem si ho zase odvez a pro andera jsem něl plast do dveří a potkal ho stejnej osud