Zdar Nissanysti, mám možnost koupit dvoukilo 1.8T za 80k z bazaru, je to rok 92 a má najeto 125000. Zajímal by mě váš názor, jestli je to dobrá koupě nebo ne, na co si mám případně dát pozaor atd.
Díky
Podle ceny, roku vyroby a najetych km se neda poznat vyhodnost koupe, asi necekej zadnou 100%-ni radu. Procti forum, na co si dat pozor, doporucuju vzit si zkusenejsiho kolegu na pomoc (nejlepe se zkusenostmi primo s dvoukilem). Nekdy muze byt pruser koupe za 60k, jindy vyhrou koupe za 150k Kc...
jeste dodam, ze i ta koupe za 150kkc muze byt pruser, kdyz clovek narazi na nejakyho hajzlíka.
Ja jsem treba koupil za 83kkc v AAA a naprosto perfektne, bez koroze, sport. pruziny jiz v aute a jezdim uz 2 roky bez problemu na motoru... na sraze jsem nemel problem i s cerstve generalkovanymi atd...
Tzn, je to opravdu bud a nebo..
tak tak a proto ja jsem koupil za 20 a dalších 120 jsem si nachystal na kompletní přestavbu a budu přesně vědět co s tím bude jsem to ale hlavička (chvalte se sami nikdo jiný to za vás neudělá.)
Presne tak bych to dnes udelal ja... Dobrou, nebouranou kastli se zachovalym vnitrkem a vsechno ostatni si udelat. Zkusenosti "jak na to" je na foru dost a dost, pozorny ctenar se muze vyhnout skolackym chybam a zbytecnemu vyhazovani penez...
doublejay píše:Presne tak bych to dnes udelal ja... Dobrou, nebouranou kastli se zachovalym vnitrkem a vsechno ostatni si udelat. Zkusenosti "jak na to" je na foru dost a dost, pozorny ctenar se muze vyhnout skolackym chybam a zbytecnemu vyhazovani penez...
Dneska by to tak asi udelalavetsina clenu tohoto fora - ale pri prvni koupi bych si toto netroufnul (nulove zkusenosti, atd.)
No já to tak taky udělal,dělám to tak s každým autem...I když je fakt že to první dvoukilo bylo hodně levný a žádná voňavka s dírou v bloku,ale druhej pokus se podařil
milonovo píše:No já to tak taky udělal,dělám to tak s každým autem...I když je fakt že to první dvoukilo bylo hodně levný a žádná voňavka s dírou v bloku,ale druhej pokus se podařil
Díky za všechny názory.
Ještě by mě zajímala jedna věc. Koupím dvoukilo a i když snad budu mít štěstí že bude ve slušnym stavu, tak určitě bude vhodný udělat věci typu vyměnit olej, rozvody atd. A to by mě právě zajímalo co všechno je vhodný po koupi vyměnit, udělat apod. a na kolik co zhruba vyjde
Rozhodne vymenit: vsechny naplne (olej v motoru, servu, brzdovku, napln spojky), rozvodak, rozhodne zkontrolovat: kotouce a desky, svicky, vule v turbu, zmerit predstih... + milion veci na ktere jsem si prave nevzpomnel
milonovo píše:No já to tak taky udělal,dělám to tak s každým autem...I když je fakt že to první dvoukilo bylo hodně levný a žádná voňavka s dírou v bloku,ale druhej pokus se podařil
a kdy vyjedeš?
No doufám že v zimě,já jsem ještě pořád v práci-každej den od Velikonoc mimo pár výletů.Končím cca za 14dní,nejdřív musím udělat scorpio co jsem teď přivezl abych měl čím jezdit a pak se na to vrhnu.Jo, je to už dlouhý,taky jsem z toho rozladěnej a všichni kámoši kterejm jsem vyprávěl legendy jaký to bude letadlo si ze mě dávno dělaj prdel,ale někde zase člověk ty prachy musí brát.