pimp my ride
pimp my ride
určitě všichni znáte, loni šla na MTV epizoda 22 jak předělávaj nis.240sx nemáte to někdo náhodou? případně odkaz kde se to dá stáhnout
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
No tu epizodu jsem videl a na muj vkus to auto zkurvili. Nevypadalo zas tak spatne ale proste mu to nesedlo. Trapny sani na kapotu, samolepky a ta barva take nic moc nebylo. Stejne to auto bylo nejakej hybrid. Predek to melo samozrejme jako nase 200SX ale zadek to melo jako S13 Silvia.
Z motoru udelali svitici cirkus. Jestli muzu doporucit tak to ani neshanej.
Neni to tak dlouho co ta opakovali na MTV.
Ale je fakt ze Ex to uvadi docela dobre a chlapkove z West Coast obcas docela pobavi.
Z motoru udelali svitici cirkus. Jestli muzu doporucit tak to ani neshanej.
Neni to tak dlouho co ta opakovali na MTV.
Ale je fakt ze Ex to uvadi docela dobre a chlapkove z West Coast obcas docela pobavi.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: pimp my ride
mam...mas DC++??Hynek píše:určitě všichni znáte, loni šla na MTV epizoda 22 jak předělávaj nis.240sx nemáte to někdo náhodou? případně odkaz kde se to dá stáhnout
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- tamo
- user
- Kontaktovat uživatele:
ten torrent posli aj mne. diky martinbakos@zoznam.skHynek píše:já už to z toho ftp smáznul soráč.
stahuješ přes torrent klienta? pošlu ti torrent
jinak to můžu poslat až v pondělí z práce.
Nissan 200SX S13 1990