Koupě 200 SX
- 
				Krang
Koupě 200 SX
Zdar Nissanysti, mám možnost koupit dvoukilo 1.8T za 80k z bazaru, je to rok 92 a má najeto 125000. Zajímal by mě váš názor, jestli je to dobrá koupě nebo ne, na co si mám případně dát pozaor atd.
Díky

Díky
- 
				Petr_fm
jeste dodam, ze i ta koupe za 150kkc muze byt pruser, kdyz clovek narazi na nejakyho hajzlíka.
Ja jsem treba koupil za 83kkc v AAA a naprosto perfektne, bez koroze, sport. pruziny jiz v aute a jezdim uz 2 roky bez problemu na motoru... na sraze jsem nemel problem i s cerstve generalkovanymi atd...
Tzn, je to opravdu bud a nebo..

Ja jsem treba koupil za 83kkc v AAA a naprosto perfektne, bez koroze, sport. pruziny jiz v aute a jezdim uz 2 roky bez problemu na motoru... na sraze jsem nemel problem i s cerstve generalkovanymi atd...
Tzn, je to opravdu bud a nebo..
- Piettro
- user
- Kontaktovat uživatele:
Dneska by to tak asi udelalavetsina clenu tohoto fora - ale pri prvni koupi bych si toto netroufnul (nulove zkusenosti, atd.)doublejay píše:Presne tak bych to dnes udelal ja... Dobrou, nebouranou kastli se zachovalym vnitrkem a vsechno ostatni si udelat. Zkusenosti "jak na to" je na foru dost a dost, pozorny ctenar se muze vyhnout skolackym chybam a zbytecnemu vyhazovani penez...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Krang
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zkus tohle: http://doublejay.wz.cz/navody.htm
Rozhodne vymenit: vsechny naplne (olej v motoru, servu, brzdovku, napln spojky), rozvodak, rozhodne zkontrolovat: kotouce a desky, svicky, vule v turbu, zmerit predstih... + milion veci na ktere jsem si prave nevzpomnel

Rozhodne vymenit: vsechny naplne (olej v motoru, servu, brzdovku, napln spojky), rozvodak, rozhodne zkontrolovat: kotouce a desky, svicky, vule v turbu, zmerit predstih... + milion veci na ktere jsem si prave nevzpomnel

No doufám že v zimě,já jsem ještě pořád v práci-každej den od Velikonoc mimo pár výletů.Končím cca za 14dní,nejdřív musím udělat scorpio co jsem teď přivezl abych měl čím jezdit a pak se na to vrhnu.Jo, je to už dlouhý,taky jsem z toho rozladěnej a všichni kámoši kterejm jsem vyprávěl legendy jaký to bude letadlo si ze mě dávno dělaj prdel,ale někde zase člověk ty prachy musí brát.Martin_534 píše:a kdy vyjedeš?milonovo píše:No já to tak taky udělal,dělám to tak s každým autem...I když je fakt že to první dvoukilo bylo hodně levný a žádná voňavka s dírou v bloku,ale druhej pokus se podařil

jsem to ale hlavička (chvalte se sami nikdo jiný to za vás neudělá.)
 jsem to ale hlavička (chvalte se sami nikdo jiný to za vás neudělá.) 

)
 )