Raddy urobil pokrokv citani kompresorovych map
Raddy urobil pokrokv citani kompresorovych map
a robit potrebne vypocty k navrhu turba, juchuuuuu
Tak tak, dnes nastal velky prelom, konecne som sa dopracoval k dalsiemu pokroku v tych blaznivych cislach....
No len som sa chcel trochu pochvalit
Tak tak, dnes nastal velky prelom, konecne som sa dopracoval k dalsiemu pokroku v tych blaznivych cislach....
No len som sa chcel trochu pochvalit
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Raddy urobil pokrokv citani kompresorovych map
.. moc šikovnej Rado!raddy píše:No len som sa chcel trochu pochvalit
Naposledy upravil(a) Ondrey dne 07.11.2005, 13:58, celkem upraveno 1 x.
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
zaujimave je, za ak som sa nesekol vo vypoctoch, tak pre nase motory v nasich fazach tuningu je najvacsie pouzitelne turbo T3/T4, 57 kompresor trim, pri 60 trim je uz turbo velmi blizko v oblasti spatnych razov.
Dalsie velmi vhodne turbo sa ukazuje T3 super 60 trim, to vsetko pre tlaky do 1.3bar.....
Dalsie velmi vhodne turbo sa ukazuje T3 super 60 trim, to vsetko pre tlaky do 1.3bar.....
Tak teď ještě prozraď který auto má T3/T4 a? to můžu začít shánět.Zvládne mě to seriový AFMko?raddy píše:zaujimave je, za ak som sa nesekol vo vypoctoch, tak pre nase motory v nasich fazach tuningu je najvacsie pouzitelne turbo T3/T4, 57 kompresor trim, pri 60 trim je uz turbo velmi blizko v oblasti spatnych razov.
200sx s13 r.v.91
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
T3/T4 ma v serii sierra cosworth 4x4, ale na www.turbocalculator maju nove za cca 500USD, to sa neoplati kupovat jazdene....sprinter píše:Tak teď ještě prozraď který auto má T3/T4 a? to můžu začít shánět.Zvládne mě to seriový AFMko?raddy píše:zaujimave je, za ak som sa nesekol vo vypoctoch, tak pre nase motory v nasich fazach tuningu je najvacsie pouzitelne turbo T3/T4, 57 kompresor trim, pri 60 trim je uz turbo velmi blizko v oblasti spatnych razov.
SAmozrejme, treba pouzit vacsi AFM, ako napisal Martin, je zvladnuty RB20DET a takisto aj Z32.....
T3jku ze SAABu mám.Ale pokud se raddy stává světovým odborníkem na přeprogramování chipů tak proč neskusit něco ostřejšího?Ale asi je to jen prvotní nadšení,které časem opadne,protože na sprinty stejně nechodím a na normální ježdění mě to BOHA?E stačí.Heini píše:T3 má SAAB.
Příklad:
Nedávno jsem jel z práce(v klidu kolem kila) a předjel jsem BORU 1.8T20V.Chlapec asi chtěl ukázat,že má taky silnou káru a pověsil se metr za mě.Trošku jsem znervózněl a začal přidávat,ale pořád zrychloval.Ve 150-ti jsem se nas.....,podřadil na 4 a odjel.Asi byl překvapenej,protože po 10-ti vteřinách jsem šel zpět na svoje kilečko,ale klučina už dal pokoj.
Podle Raddyho odhadu mám cca 270-280ps a bohatě mě to stačí,ale znáte to.Člověk sní pořád o něčem novějším,silnějším,rychlejším.....
Nějak jsem se zapoměl zalogovat.Sorry.Anonymous píše:T3jku ze SAABu mám.Ale pokud se raddy stává světovým odborníkem na přeprogramování chipů tak proč neskusit něco ostřejšího?Ale asi je to jen prvotní nadšení,které časem opadne,protože na sprinty stejně nechodím a na normální ježdění mě to BOHA?E stačí.Heini píše:T3 má SAAB.
Příklad:
Nedávno jsem jel z práce(v klidu kolem kila) a předjel jsem BORU 1.8T20V.Chlapec asi chtěl ukázat,že má taky silnou káru a pověsil se metr za mě.Trošku jsem znervózněl a začal přidávat,ale pořád zrychloval.Ve 150-ti jsem se nas.....,podřadil na 4 a odjel.Asi byl překvapenej,protože po 10-ti vteřinách jsem šel zpět na svoje kilečko,ale klučina už dal pokoj.
Podle Raddyho odhadu mám cca 270-280ps a bohatě mě to stačí,ale znáte to.Člověk sní pořád o něčem novějším,silnějším,rychlejším.....
200sx s13 r.v.91
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy