repas turba, kde za kolik?
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
repas turba, kde za kolik?
doporucte mi nejaky firmy ktery jsou fakt solidni a da se s nima domluvit ...
Re: repas turba, kde za kolik?
na slovensku stoji repas (loziska, tesnenia, vyvazenie) okolo 5-6000Sk, ak treba menit vrtule a ine, tak samozrejme viac, ovela viac....Katany píše:doporucte mi nejaky firmy ktery jsou fakt solidni a da se s nima domluvit ...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Gulašek
- user
- Kontaktovat uživatele:
No mě dělaly výměnu turbín ,hřídele ,ložiska a jakéhosy pístního kroužkuKatany píše:doporucte mi nejaky firmy ktery jsou fakt solidni a da se s nima domluvit ...
za 4500 kč bez dokladu s dokladem s hruba 5500 kč . A je to v Brně
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
michal FM je spolehlivej
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Mam taky turbo od Michala (s temi vetsimi lopatkami, holt na vyzkouseni ), to prvni po vice nez roce jezdeni absolutne bez vuli (radialni max. 0.7mm), provozovano na 1.1b. Naopak - mel jsem repasovane "odbornou" firmou za neuveritelne prachy (pravda, je to uz 4 roky) a vydrzelo chvili (problem v mazani nebyl, na stejne konfiguraci pak jezdilo to Michalovo).
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
to ja vim o tom sme se uz bavili ja mel taky repasovany turbo od "dobre firmy" a vydrzelo 200km a lopatky jsem mel v IC .... a to co tam bylo prednim (sice to nebyla T25 ale nejake s diesla \ fuy) tak vydrzelo mnohem viiiiiicdoublejay píše:Mam taky turbo od Michala (s temi vetsimi lopatkami, holt na vyzkouseni ), to prvni po vice nez roce jezdeni absolutne bez vuli (radialni max. 0.7mm), provozovano na 1.1b. Naopak - mel jsem repasovane "odbornou" firmou za neuveritelne prachy (pravda, je to uz 4 roky) a vydrzelo chvili (problem v mazani nebyl, na stejne konfiguraci pak jezdilo to Michalovo).