chtěl bych to začít pomalu skládat,asi to složím jen dohromady,zajedu a pak budu vymejšlet pikačoviny,budu pak mít práci navíc,ale pro ten motor to bude asi lepší.
   chtěl bych to začít pomalu skládat,asi to složím jen dohromady,zajedu a pak budu vymejšlet pikačoviny,budu pak mít práci navíc,ale pro ten motor to bude asi lepší.Jinak z čeho radíte těsnění pod svody, svody-turbo a turbo-downpipe?Měď?Díky...
 chtěl bych to začít pomalu skládat,asi to složím jen dohromady,zajedu a pak budu vymejšlet pikačoviny,budu pak mít práci navíc,ale pro ten motor to bude asi lepší.
 vim že ti to podle fotky neudělaj
 vim že ti to podle fotky neudělaj , bylo nás asi osm. Tak to nakonec skončilo u mě. Na nějaký jarní srazík ho přivezu, už si nepamatuju, čí to je. Nebo ho můžu poslat Kalinovi, ale nejdřív za týden
 , bylo nás asi osm. Tak to nakonec skončilo u mě. Na nějaký jarní srazík ho přivezu, už si nepamatuju, čí to je. Nebo ho můžu poslat Kalinovi, ale nejdřív za týden  
to těsnění bylo tenkrát od Sprintera, zpátky ho ale nechtěl, tak je to erárV-Eagle píše:Tenkrát, při té hromadné výrobě pro půlku fóra tam ten vzor byl asi pár měsíců. Dohoda zněla, že až se bude posílat kovový těsnění poslednímu z nás, tak s tim pošlou i ten mustr. Ale už nikdo netušil, kdo je vlastně posledni, bylo nás asi osm. Tak to nakonec skončilo u mě. Na nějaký jarní srazík ho přivezu, už si nepamatuju, čí to je. Nebo ho můžu poslat Kalinovi, ale nejdřív za týden